Race Challenge

Hestekræfter, samarbejde og alsidige aktiviteter

Race Challenge

Race Challenge foregår i vores performance center i Tørring og er en sjov, aktiv og udfordrende måde at være sammen på. Det gennemgående fokus er som altid teamet, men her dyster I i aktiviteter med forskellige motoriserede hjælpemidler. 

Målet er at give jer en succesoplevelse i en aktiv ramme, hvor motor, konkurrence og den brede vifte af udfordrende aktiviteter helt sikkert vil få smilene frem på læberne. 

 

Hestekræfter og hurtighed i alsidige aktiviteter

Race Challenge er et forløb til jer, der ønsker fart over feltet og sjove fælles oplevelser. Udover at være et fantastisk set-up som skaber sjove minder og holdånd, vil I også opleve et arrangement med gode værktøjer til at samarbejde og kommunikere. I oplever tingene i praksis, hvilket skaber erfaringer der huskes.

Udgangspunktet i Race Challenge er benzin, motor og hestekræfter, men vi har stor fokus på også at inddrage en række øvrige aktiviteter, som øger intensiteten og konkurrence elementet.

Race Challenge kan sammensættes så det matcher jeres program og ønsker til dagen. Et standard forløb varer 2 timer, hvor I inddeles i hold og dyster mod hinanden. Den sunde konkurrence tilfører forløbet en særlig energi og fremmer gejsten på holdene. Deltagerne skal beherske offroad kørsel på flere niveauer, men kan også dyste i klatring, ATV kørsel og andre aktive udfordringer. 

 

Fælles succesoplevelser som huskes

Offroad Challenge er et forløb med masser af fart, action og udfordring. Det er en rigtig god måde at styrke relationerne på i en sjov og aktiv konkurrence, som deltagerne vil huske længe. Forløbet er for alle uanset interesser, alder og fysisk formåen.

Afslut Race Challenge med en frokost eller middag i parken. Se mere om mulighederne her eller kontakt os for yderligere information. 

 

Bastian Riis

Team Training Manager | Production | Partner


bastian@coastzone.dk
21 29 30 76

Tilmeld nyhedsbrev

Få sidste nyt fra vores verden, gode tilbud og VIP invitationer