GPS Adventure

Kommunikation og navigation

GPS Adventure

God intern kommunikation er afgørende for, hvor godt jeres samarbejde fungerer i dagligdagen, og hvor hurtigt og problemfrit I når jeres mål. Samme egenskaber får I brug for, når I tager med CoastZone på GPS Adventure Glæd jer til et teambuilding forløb med energi og holdånd, hvor jeres evne til samarbejde for alvor kommer til udtryk.

 

Kommunikation og optimering af ressourcer

Har I en dynamisk hverdag, hvor I samarbejder på tværs af afdelinger eller arbejdsfunktioner? Som modrene samfund foregår størstedelen af den interne kommunikation via e-mail og telefon. Dette kan både være en fordel og en udfordring. 

GPS Adventure er en fælles oplevelse, der giver et indblik i, hvordan kommunikation og positiv energi er vigtige faktorer for succes. I relation til manges hverdag og daglige arbejde, stilles der under GPS Adventure i høj grad krav til kommunikation og samarbejde, hvorfor redskaberne fra forløbet med stor fordel kan føres videre i det daglige samarbejde. 

Gruppen inddeles i mindre hold, som dyster mod hinanden i en sund konkurrence, der tilfører gejst og intensitet til forløbet. De enkelte hold deler sig i felt og base. Feltholdet udstyres med en GPS tracking enhed. Baseholdets opgave er, at guide feltholdet frem til en række checkpunkter i området via LIVE-tracking, computere og mobiltelefoner. 

Ved checkpunkterne skal holdet i fællesskab løse en række teoretiske og kreative opgaver af forskellig karakter. Der er mulighed for at indlægge CoastZone surprices ved udvalgte checkpunkter som en ekstra dimension i forløbet. Det vil betyde, at I på ruten møder bemandende poster med sjove og udfordrende samarbejdsøvelser. Vi har ligeledes mulighed for, at skræddersy spørgsmål, surprices og lay-out til jer, så vi f.eks. danner fokus på jeres målsætning for året, et nyligt lanceret produkt eller afdelingens strategi indenfor et område. 

 

Få mere inspiration i filmen her: 

GPS Adventure

Lærerig teambuilding for alle i teamet

Forløbet består af to halvlege, så alle har mulighed for både at opleve rollen ude i felten og i basen. Der er selv sagt stor forskel på de to enheders roller, og det giver rigtig god indsigt at prøve begge dele.

Det hold, der formår at optimere kommunikationen, effektivisere samarbejdet og prioritere opgaverne bedst muligt samler flest point og vinder dysten. Vi kan allerede her afsløre, at det langt fra kun gælder om at kunne løbe hurtigt. Koncentration, kommunikation, logik og overblik er mindst lige så vigtigt – og lige netop derfor kan alle være med.

 

"I wanted to take a few minutes to thank you for the wonderful event this week. I heard feedback from the team and it was all extremely positive!  People loved the challenge (and yes, it was a challenge!). They loved the opportunity to get up and run around, and also thought it was a valuable exercise in learning how to communicate and cooperate as a team. So, thank you again from everyone on our LEGO team!"  Margaret Conley, LEGO

 

Udbytte

GPS Adventure stiller krav til kommunikation og samarbejde. I rystes sammen på en uformel og energisk måde og oplever nye spændende sider af hinanden. CoastZone står for positiv energi – og garanterer masser af smil, latter og high fives.

CoastZone GPS Adventure kan afvikles over hele verden. Vi har etableret mere end 60 faste GPS baner i Danmark og kan udforme nye, præcis det sted I ønsker at være. GPS Adventure afvikles ofte i forbindelse med et kick-off, et seminar, et firmaarrangement eller til en intern teamdag, hvor flere afdelinger, f.eks. fra forskellige lande samles. 

Forløbet udfordrer alle – både de fysisk aktive, de intellektuelle og de kreative, og vi sørger for, at alle får en god dag.

CoastZone GPS Aventure gennemføres via online tracking og ikke med håndholdt GPS enheder. Derudover leverer vi iPads, telefoner, GPS enheder samt sætter kontrolrummet op for jer.

Vi gør venligt opmærksom på, at alle trafikregler skal overholdes i felten. Indlevelsesgraden er utrolig høj, deltagerne kæmper, og vi har set alt fra hækspringning til flodkrysninger og havegennemløb i energiske forsøg på at indtage førstepladsen. Vi glæder os allerede til at se jer i livlig aktion.

 

Bastian Riis

Team Training Manager | Production | Partner


bastian@coastzone.dk
21 29 30 76

Tilmeld nyhedsbrev

Få sidste nyt fra vores verden, gode tilbud og VIP invitationer