En bølge af gastronomi

Oplev havets spisekammer

En bølge af gastronomi

Der er mange elementer, der skal gå op i en højere enhed, fra skibet letter anker, til det glider lydløst gennem vandet for fulde sejl. Som sømænd på Frem skal I bl.a. sætte og trimme sejl, navigere efter sejlrende og kompas, tjekke vind og vejr og manøvrere det store skib rundt på åbent hav og gennem snævre havne.

 

Kom helt tæt på havets spisekammer og oplev værdien i begrebet slow food i sit helt rette element. Som en kontrast til hverdagens stress og jag får I tid til at komme helt ned i tempo og mærke værdien i ’bare at være sammen’. Lad den friske havluft fange næsen, smid snøren i vandet og mærk hyggen brede sig…

Mærk roen blande sig med spænding og forventning om en god fangst, når I sammen sidder på dækket af det smukke træskib; overraskelsen, når noget rykker i linen og stoltheden, når fisken hales i land. Hele atmosfæren åbner en anderledes dialog og kontakt imellem jer.

Hør sømandshistorier når skipper fra tid til anden bryder den stille hyggestund og lader jer trimme sejl, tjekke sikkerhed og vindforhold, kvejle reb og justere kurs efter sejlrende og kompas. Det er en værdifuld oplevelse i samarbejde, hvor I mærker en intensitet og en glæde ved at skabe fælles fremdrift.

Skibskokken inddrager jer i sin verden af gastronomi, når I sammen forvandler de friske råvarer til en maritim smagsoplevelse. I samles i solskinnet eller omkring de små borde i skibets banje og deler det gode måltid med hinanden. Specialiteter fra eget bryggeri runder smagen af og giver liv til den hyggelige snak.

 

Forløbet har en varighed på 4 timer, men kan tilpasses jeres ønsker og behov. Tag med på en bølge af gastronomi i mere end en forstand, eller kombiner oplevelsen med fordybelse og dynamiske oplevelser. Mulighederne er mange. Vi anbefaler en bølge af gastronomi til sommerarrangementet, afdelingsdagen eller den årlige personaletur.

Måske har I fået nye kollegaer i løbet af året, som skal inkluderes i fællesskabet? Måske står I overfor at skulle planlægge jeres næste teamdag og overvejer alternative oplevelser sammen? Måske søger I frisk luft og ny energi i hverdagen? Måske har I afdelinger flere steder i landet, som I ønsker at samle til en fælles teambuildingdag? 

 

Kontakt os og lad os sammen sammensætte det helt rigtige forløb: 70 77 00 77 / info@coastzone.dk

Gastronomiske oplevelser til søs?

Kontakt os på 70 77 00 77 / info@coastzone.dk