En bølge af gastronomi

Oplev havets spisekammer

Teambuilding, gastronomi og stemning til havs

Der er mange elementer, der skal gå op i en højere enhed, fra skibet letter anker, til det glider lydløst gennem vandet for fulde sejl. Som sømænd på FREM skal I blandt andet sætte og trimme sejl, navigere efter sejlrende og kompas, tjekke vind og vejr og manøvrere det store skib rundt på åbent hav og gennem snævre havne.

 

Mærk roen når I sammen sidder på dækket af det smukke træskib. Der er tid til at nyde en hjemmebrygget FREM rom eller whisky, som lagrer i kaptajnens kahyt, eller gå på opdagelse på skibet, bliv klogere på sømandskab og hinanden når vi guider jer til opgaver og gåder og oplev den fantastiske historie det smukke skib og sømandslivet gemmer på. Hele atmosfæren åbner en anderledes dialog og kontakt imellem jer.

Hør sømandshistorier når skipper fra tid til anden bryder den stille hyggestund og lader jer trimme sejl, tjekke sikkerhed og vindforhold, kvejle reb og justere kurs efter sejlrende og kompas. Lær hinanden at kende på en anderledes måde med sjove samarbejdsøvelser på dækket. Alt sammen er en værdifuld oplevelse i samarbejde, hvor I mærker en intensitet og en glæde ved at skabe fælles fremdrift.

Nyd middagen under dæk i løbet af turen. I samles i solskinnet og går sammen under dæk i skibets banje og deler det gode måltid med hinanden. Specialiteter fra eget bryggeri runder smagen af og giver liv til den hyggelige snak.

 

Jeres næste teamdag?

Forløbet har en varighed på 4 timer, men kan tilpasses jeres ønsker og behov. Tag med på en bølge af gastronomi i mere end en forstand, eller kombiner oplevelsen med fordybelse og dynamiske oplevelser. Mulighederne er mange og I kan også kombinere turen med jeres eget møde. Der er AV udstyr mv. på skibet. Vi anbefaler en bølge af gastronomi til sommerarrangementet, afdelingsdagen eller den årlige personaletur.

Måske har I fået nye kollegaer i løbet af året, som skal inkluderes i fællesskabet? Måske står I overfor at skulle planlægge jeres næste teamdag og overvejer alternative oplevelser sammen? Måske søger I frisk luft og ny energi i hverdagen? Måske har I afdelinger flere steder i landet, som I ønsker at samle til en fælles teambuildingdag? 

 

Kontakt os på 70 77 00 77 / info@coastzone.dk

Vi glæder os til at sammensætte den perfekte dag til søs for jer!

Gastronomiske oplevelser til søs?

Kontakt os på 70 77 00 77 / info@coastzone.dk