En bølge af fordybelse

Oplevelser til vands og lands

En bølge af fordybelse

En oplevelse ombord på den tomastede skonnert er en oplevelse i ægte sømandskab. I kommer hele vejen rundt om livet og arbejdsgangene ombord og erfarer efter påmønstring, hvilken grad af samarbejde, koordination og omhu det kræver at få det store skib ud af havnen...

Med de fem sanser i fokus sætter vi en scene, der tillader en særlig tilstedeværelse. Det er en oplevelse, hvor det simple gør op med hverdagens kompleksitet. De sanselige indtryk øger jeres modtagelighed overfor nye tanker og idéer og sætter værdifulde spor i jeres bevidsthed. Sammen mærker I en tydelig forandring i kroppens og teamets energi.

 

Se kystens vilde dyreliv fra toppen af skibets mast. Med 27 meter hævet over dæk har I en fantastisk udsigt over vand og land og muligheden for at fange det helt rigtige øjeblik i kameralinsen.

Hør stemmernes ro blande sig med lyden af forstavnen mod vandoverfladen og vinden i sejlene. Øret fyldes af lyde langt fra hverdagens forstyrrelser.

Føl varmen efter yoga, en tur i bølgerne eller gennem det tætte samarbejde på store Stand Up Paddle boards. Mindfulness og samvær fylder hoved og krop.

Smag på den fine hjemmebryg, den aromatiske whisky, den friske fisk eller den klassiske skipperlabskovs. Smagsoplevelserne i det stemningsfulde miljø er et kapitel for sig.

Duft til røgen fra det knitrende bål og lad jer drage af flammerne. I er i land på én af de smukke øer og måske står frokosten på mad over åben ild.

 

Naturen har en fantastisk evne til at lade os træde et skridt tilbage for at få et bredere perspektiv af horisonten. I bliver nysgerrige og opmærksomme på jeres forskelligheder og mærker, hvordan I kommer i tættere kontakt med jer selv og hinanden.

Forløbet har en varighed på 4 timer, men kan tilpasses jeres ønsker og behov. Tag med på en bølge af fordybelse eller kombiner oplevelsen med gastronomiske og dynamiske oplevelser og aktiviteter. Mulighederne er mange. Vi anbefaler en bølge af fordybelse til teamdagen med refleksion, forskellighed og kreativitet for øje. Måske skal i brainstorme på jeres nye strategi? Måske lancerer I snart et nyt produkt, som alle i afdelingen skal lære at kende? Måske har I brug for at trække stikket og mærke vindens sus og havets duft, sammen? 

Kontakt os og lad os sammen sammensætte det helt rigtige forløb: 70 77 00 77 / info@coastzone.dk

Tid til fordybelse og maritime succesoplevelser?

Kontakt os på 70 77 00 77 / info@coastzone.dk