En bølge af dynamik

Udfordring og action

En bølge af dynamik

På dæk fortæller skipper historier om livet til søs uden på noget tidspunkt at miste overblik og føling med det store skib. I imponeres over de mørke silhuetter, der med stor sandsynlighed dukker op fra havets dyb. Fra masten har I en storslået udsigt, så langt øjet rækker.

Under dæk mærker I skonnertens spændende historie og ser de tydelige spor af gods, der gennem tiden er blevet lastet og fragtet på tværs af havene. Fornemmelsen af bølgerne og duften af træbjælker og tovværk blander sig med duften fra kabyssen. I rykker sammen om de små borde og mærker varmen og hyggen brede sig…

Vi skruer op og ned for intensiteten ved at blande arbejdet og rollefordelingen ombord med vovestykker og missioner på, i og under vandet. Alle har en særlig aktie i succesen og et personligt rum til at udfolde sig på det ønskede niveau. Sammenholdet skaber bevidsthed om styrken i jeres forskelligheder og løfter stemningen højt op over de vajende sejl.

Rutinerede instruktører garanterer sikkerheden og valgfriheden gennem alle aktiviteter. Bølgen af dynamik skaber en fantastisk følelse af fælles mod og fanger essensen i CoastZones identitet: Mennesker - Succes - Udvikling.

 

Spring ud og spræng sammen rammerne for oplevelser i det maritime univers! Gå planken ud, mærk suset og oplev jeres teamdynamik udfolde sig helt anderledes...! Sammen får I hænderne over hovedet og prøver på en tryg måde grænser af i det våde element.

Mærk adrenalinen, når I ruller ud over RIB bådens bløde kant i høj fart

Oplev den mangfoldige undervandsverden, når I dykker ned efter information eller jager med harpun

Lad jer overvælde af mod, når I tager springet ud i bølgerne fra forskellige højder

Gå på opdagelse i jeres samarbejde med havkajak og Stand Up Paddling

Skab tryghed for hinanden gennem hurtige og effektive redningsøvelser.

 

Naturen har en fantastisk evne til at lade os træde et skridt tilbage for at få et bredere perspektiv af horisonten. I bliver nysgerrige og opmærksomme på jeres forskelligheder og mærker, hvordan I kommer i tættere kontakt med jer selv og hinanden.

Forløbet med de mange aktiviteter har som udgangspunkt en varighed på 4 timer, men kan tilpasses jeres ønsker, gruppe og behov. Tag med på en bølge af dynamik eller kombiner oplevelsen med gastronomi og fordybelse. En bølge af dynamik udfordrer komfortzonen og giver jer oplevelser, som I vil huske og se tilbage på i meget lang tid. Oplevelser, der udfordrer, skaber relationer og ikke mindst smil og glæde. Dynamiske aktiviteter til et dynamisk team. 

 

Kontakt os og lad os sammen sammensætte det helt rigtige forløb: 70 77 00 77 / info@coastzone.dk