Gokart Le Mans

Le Mans i CoastZone Performance Center

Sammen med Le Mans legenden, Tom Kristensen, har vi skabt et unikt univers, som giver jer muligheden for at prøve Le Mans i sin helt egen form. Et set-up, der uden tvivl vil udfordre, underholde og imponere. Her kombinerer vi fart, spænding og konkurrence med teambuilding, god kommunikation og en bred vifte af udfordrende aktiviteter af forskellig karakter. Målet er, at give jer en unik teamoplevelse i anderledes og autentiske omgivelser. Her får I får puls, sved og adrenalin for alle pengene. 

 

Holdånd og alsidige aktiviteter

I dyster mod hinanden i mindre hold. Den naturlige konkurrence og sublime kraft, som Le Mans indebærer tilfører jeres forløb en særlig energi, som fremmer gejsten og jeres team spirit. Under Le Mans skal I arbejde sammen for at holde gokarten kørende. Holdene skal undervejs sørge for bl.a. at skaffe køretilladelser, brændstof, skifte dæk, løse diverse logistiske opgaver og træffe strategiske beslutninger. Uden teamwork går karten i stå og værdifulde sekunder spildes.

De spændende og krævende aktiviteter foregår både til lands, til vands og i luften. Alle på holdet er i gang samtidigt -hos os er ingen tilskuer. Når alle er med kommer jeres individuelle kompetencer i spil på nye måder. I oplever en særlig intensitet og succes på tværs af jeres teams.

 

Find inspiration og se elementer af et CoastZone teambuilding Le Mans her: 

 

Udbytte

Le Mans en fantastisk teamoplevelse, der skaber energi og styrker kommunikationen i jeres forskellige relationer. Arrangementet afsluttes traditionen tro med præmieoverrækkelse og champagnesprøjt.

Et unikt teambuilding forløb, som kun udbydes i CoastZone Performance Center. Le Mans kan tilpasses jeres ønsker og varer som udgangspunkt 5 timer. 

Le Mans fungerer perfekt til en teamdag eller sommerfest for hele virksomheden. Efter et Le Mans byder vi gerne velkommen i Værkstedet, hvor fejringen og festen kan fortsætte med lækker middag, grill buffet, band, dans og hygge. Det er ligeledes muligt at overnatte i telte eller på hotel hvis I ønsker dette. 

Bastian Riis

Team Training Manager | Production | Partner


bastian@coastzone.dk
21 29 30 76

Tilmeld nyhedsbrev

Få sidste nyt fra vores verden, gode tilbud og VIP invitationer