Dit eventbureau for teambuilding

CoastZone
–dit eventbureau for teambuilding-forløb


Hos CoastZone har vi i mere end 12 år gjort os erfaringer med teambuilding-forløb og firmaarrangementer. Vi har gennem vores udbud af aktiviteter skabt stærke relationer og gode samarbejder på arbejdspladser landet over. Vi tror på, at stærke bånd og god kommunikation skabes gennem skræddersyede forløb med alsidige teambuilding-øvelser.
På den måde lærer man både sig selv og sine kollegaer bedre at kende, og skaber således stærkere relationer og større forståelse for hinanden, hvilket vil kunne mærkes i det daglige samarbejde på arbejdspladsen. CoastZone er dit eventbureau for de bedste teambuildingforløb, teamdage og firmaarrangementer.

Her på siden kan du læse mere om, hvordan vi løser event forespørgsler. Måske finder du inspiration til jeres næste teamdag, firmaarrangement eller teambuildingevent?

 

Vi skaber muligheder for dig og dit team

Som Danmarks største teambuildingleverandør skræddersyr vi ethvert forløb og event, så det passer netop jeres ønsker.

  • Måske er du ansvarlig for at skulle arrangere jeres sommerfest eller det næste firmaarrangement?
  • Måske leder I efter en anderledes måde at præsentere virksomhedens værdier, mål eller strategi?
  • Måske søger I udfordringer, der hiver jer væk fra dagligdagens arbejdsopgaver og lader jer finde ny energi sammen?

Når I ser hinanden agere i nye rammer og roller, vil I se nyt potentiale, og I vil få øjnene op for hinandens ressourcer og på den måde komplementere hinanden bedre på arbejdspladsen. Vi arbejder ud fra jeres forudsætninger og hen mod en konkret målsætning, som vi sammen fastlægger forud for forløbet. På den måde skaber I fremgang og gensidig tillid, når I sammen opdager nye veje mod målet. Uanset om I skal have en kollegial dag fyldt af oplevelser eller gerne vil have værktøjer til jeres fremadrettede samarbejde. 

Søger du yderligere inspiration, kan du følge disse links og læse meget mere om teambuilding, teamudvikling og årsplanlægning af medarbejderaktiviteter

Du kan også finde inspiration ud fra de forskellige teambuilding-forløb, vi udbyder. Her kan du blandt andet lade dig inspirere af Fangeflugten, CoastZone Legene og Firma Le Mans, som med garanti vil sætte gang i samarbejdet og bringe smil, high-fives og fællesskab i hverdagen.

 

Teambuilding referencer og inspiration

Mangler du inspiration, så har vi masser af ideer. På dette link kan du fx se hvordan Stand Up Paddle kan bruges som en del af firmaarrangementet!

På bloggen finder du ligeledes et væld af kundecases. Fx kan du læse hvordan et firmaevent med Fangeflugt kan foregå, du kan læse om sundhedseksperimentet i firma udgaven af 'Rigtige mænd', eller læse om Nordeas sommerarrangement under temaet James Bond.

 

CoastZone – vi viser vej til nyt potentiale

Der findes mange muligheder for et teambuilding- eller teamudviklingsforløb, og hos CoastZone ønsker vi at skabe de helt rigtige rammer for jeres firmadag. Vi viser vejen til nyt potentiale, som styrker relationerne og samarbejdet mellem jer som kollegaer. Vi ser frem til at præsentere de mange muligheder for jer og vil glæde os til, sammen med jer, at sammensætte præcis det forløb I ønsker og søger. 

 

Hvordan skal jeres dag være? Kontakt os...

Vi hjælper jer: 70 77 00 77 / info@coastzone.dk