Teambuilding i Horsens Statsfængsel

Fangeflugten -Måske med rappelling?

Fangeflugten fra Horsens Statsfængsel 

I mange år husede Horsens Statsfængsel Danmarks farligste forbrydere. I 2006, da den sidste fange gik ud gennem fængselsporten, blev de lukkede mure omdannet til en helt særlig kulisse. Med en autentisk ramme har vi skabt to specifikke forløb, der tager jer med rundt på fængselsgårde, parker og og i diverse lokaler. Allerede fra det øjeblik I træder ind på FÆNGSLET's område, mærker I det første lille anstrøg af frihedsberøvelse. Snart vil trangen til at slippe ud melde sig...

 

Flugtforsøg, samarbejde og konkurrence

Oplev teambuilding nå helt nye højder med storytelling og konkurrence. Få ny, forunderlig, spændende og tragisk viden om FÆNGSLET og historierne fra tiden bag murene, og lær hinanden at kende på en ny måde! Vi sørger for alt og glæder os til at skræddersy jeres dag, så I får lige præcis det udbytte I søger! 

Læs mere om Fangeflugten og Viljens Vej nedenfor, udviklet kun til teambuilding på FÆNGSLET! Hvornår ses vi? 

 

Fangeflugten

Stemningen er intens, når I, i samarbejde, skal forsøge at flygte fra Fængslet. I flygter i hold. De hold, hvor deltagerne hjælper hinanden og deler viden, har gode chancer for at se frihedens lys i dagens mange forsøg på fangeflugt. Det kræver samarbejde, mod og viljestyrke, når I skal forsøge jer med:

  • Fangeflugt over fængselsgården
  • Indsmugle hemmelige beskeder og handelsvarer over fængselsmuren
  • Fangflugt fra ”Bad standing” og isolation
  • Fangeflugt med udarbejdelse af flugtplan

I er selv aktive i opbygningen af fangeflugten og får mange sjove timer sammen i en konkurrence, hvor alle kan være med, uanset alder.

Rappelling team

CoastZone dækker hele forløbet ind i autentisk storytelling og de virkelige historier fra FÆNGSLET giver deltagerne et barsk indblik i livet bag tremmer. Når stemningen er så intens og rammen så autentisk, oplever I et nærvær, som skaber teambuilding i særklasse.

Et af CoastZones varemærker er, at finde særlige rammer om vores events og her i FÆNGSLET har vi for alvor fundet en ramme, som giver jer oplevelser helt ud over det sædvanlige.

 

Viljens vej 

Kom helt tæt på fortidens opfindsomhed, finurlige hændelser og tragiske fakta fra det virkelige liv i fangenskab. Vi samler jer omkring en række opgaver, der både gør jer klogere på hinanden og på Fængslets historie. I får masser af frisk luft og interessante dialoger, når I sammen rejser tilbage til den tid, hvor drømmen om frihed hjemsøgte tugthusets indsatte dag og nat. 

Teambuilding på Fængslet i Horsens   Teambuilding Horsens

Både hoved og krop involveres i denne aktive quiz, perfekt som møde afbræk eller som del af en større konference. I ser og oplever FÆNGSLET og bliver samtidig klogere på datidens hændelser og historie, og på nutidens kommunikation og hinanden. Udstyret med iPads finder i checkpoints i området, løser opgaver og øver jer i, at prioritere og samarbejde. En succesfuld start på enhver sammenkomst! Vi tilbyder også at skræddersy spørgsmål til jer og jeres virksomhed. Lad de sunde frø spire og give mening i netop jeres hverdag. 

 

Udbytte

Under er teambuilding forløb på FÆNGSLET vil deltagerne dele en energisk succesoplevelse med unikke aktiviteter i et fængslende univers. Oplevelsen vil både have social karakter og være lærerig. Uanset om I kroner dagen med en rundvisning i museet eller tager videre på egen hånd, er der lagt op til mange sjove timer sammen -også efterfølgende. 

Fangeflugten henvender sig især til en afdelingsdag, en teamdag eller som aktivitet forinden en fælles middag om aftenen. Forløbet har en varighed på 2½-3 timer. 

Viljens Vej henvender sig til større konferencer, møde afbræk eller som aktivitet inden en fælles middag, hvis I har begrænset af tid. Forløbet har en varighed på 1-2 timer. 

 

Se billeder i galleriet her: 

Oplev teambuilding skabe værdi!

Kontakt os på 70 77 00 77 / info@coastzone.dk