Ønsker I 2-3 timers teambuilding med sjove samarbejdsøvelser i en intens konkurrence, hvor alle kan være med, så er CoastZone Challenge det perfekte valg. 

CoastZone Challenge sætter fællesskabet i fokus i sunde og sjove konkurrenceelementer i naturen. I et sjovt og professionelt set-up lærer I at værdsætte hinandens forskelligheder og bliver fyldt med ny energi. Glæd jer til anderledes og spændende teambuilding aktiviteter, der styrker jeres glæde ved at arbejde sammen som team. CoastZone Challenge fungerer som en konkurrence i hold, der ryster jer sammen og skaber fokus på både individ og gruppe. Glæd jer til fælles succesoplevelser, smil og high-fives.

CoastZone Challenge kan fungere som relationsskabende teambuilding og/eller afbræk fra jeres dagsmøde, eller som del af et teamudviklingsforløb, hvor vi har endnu større fokus på, at forankre de mange læringselementer, I erfarer gennem de praktiske øvelser.

 

Forløb

De udendørs aktiviteter sætter fællesskabet i fokus på en energisk måde. Deltagerne rystes sammen og får en aktiv pause fra mødet med gode, fælles oplevelser. CoastZone Challenge kan foregå hvor end I befinder jer. Vi samarbejder med en lang række hoteller og kommer også gerne ud til jer på jeres adresse.

 

Deltagerne inddeles i mindre hold af ca. 6-8 personer. I området har vi placeret en række forskellige aktiviteter, som holdene skal igennem. Der vil være opgaver for hjernen, fysikken og samarbejdet. Alle aktiviteter kræver samarbejde og kommunikation og bliver kombineret i en aktiv konkurrence. Vi har altid fokus på, at alle skal kunne deltage uanset alder, fysik og interesse.

 

Udbytte

I vil opleve nye sider af jer selv og hinanden i en ramme, hvor konkurrencen og det sociale element er i højsæde. Et CoastZone Challenge kan stå for sig selv og fungerer ligeledes rigtig godt som energigivende afbræk fra et intensivt møde, som indledende indspark til et kick-off seminar eller som optakt til aftenens middag og samvær.

 

Udnyt tiden I har sammen og skab yderligere læring med CoastZone Challenge som del af et High Performance Team foredrag. Som del af et teamudviklingsforløb er CoastZone Challenge en god måde at vidensdele og træne teoretiske strategier i praksis. For når vi oplever et budskab bliver det til en erfaring der huskes. 

På teambuilding med CoastZone har alle en god oplevelse. Alle er med, når jeres relationer får lov til at blomstre, I bringer ny energi ind i gruppen og knytter bånd på en ny måde.