Teambuilding med CoastZone

Succesoplevelser for alle

Teambuilding aktivitet for alle

 

I CoastZone har vi en særlig fornemmelse for mennesker og får en fantastisk følelse i kroppen, når vi oplever, hvordan vi tænder gnisten i mange øjne. Vores oplevelser brænder igennem og er med til at frigive energi, tid og ressourcer i jeres hverdag. Med en tilfredshedsrate på 9,2 ud af 10 i løbet af de sidste to år, garanterer vi succesfulde oplevelser og læring for alle i teamet. 

Med over 14 års erfaring med teambuilding er vi med jer hele vejen, både hvad angår planlægning og afvikling af jeres arrangement. For os, er ingen virksomheder og medarbejdere ens. Vi skræddersyr ethvert arrangement til den enkelte kunde. Netop derfor har vi vundet Årets Bedste Teambuildingleverandør to år i træk. 

 

Skræddersyet teambuilding efter jeres ønsker

Gennem 14 år har vi skabt oplevelser og læring for mennesker og medarbejdere. Vi ved, hvor vigtig rådgivning og planlægning er, når oplevelsen ikke blot skal være en succes på dagen, men også rumme et udbytte på sigt. Derfor får I et skræddersyet oplæg og en plan for dagen. Vi koordinerer al logistik, afstemmer alle elementer og sikrer et stærkt samspil mellem de involverede parter.

Vi hjælper meget gerne med at tænke kreativt. Kontakt os og hør mere om mulighederne. Vi glæder os til at give jer fælles succesoplevelser, der skaber fornyet energi og bedre sammenhold i virksomheden. Teambuilding er relevant for alle virksomheder. Investeringen kommer dobbelt tilbage, hvorfor det altid kan betale sig, at lægge arbejdet fra sig og komme hinanden ved på en anderledes måde.

Kender du dine kollegaers personprofiler og bevæg mønstre? Ellers er det et godt sted at starte til jeres næste teamdag. Klik her og læs mere

 

En dynamisk teambuildingpartner

Som kunde guider vi dig hele vejen igennem processen og står for alle detaljer, så du ikke skal tænke på noget. Vi skaber hele forløbet for dig, så I trygt kan møde op og være klar på en række begivenhedsrige timer eller dage i selskab med jeres kollegaer.

Vores udgangspunkt er det lærende menneske. Med dette i fokus, sammensætter vi både udendørs og indendørs aktiviteter. Til højre kan du se en oversigt over nogle af de mange muligheder inden for teambuilding-kurser og teambuilding-forløb. På den måde kan du nemt skabe dig et overblik og finde inspiration til det forløb, der passer til lige præcis jer. Er du i tvivl? Så tøv ikke med at kontakte os! Vi er klar ved telefon og mail og glæder os til at hjælpe dig videre. 

 

På baggrund af jeres hvorfor er vi en dynamisk sparringspartner som sikrer et naturligt og værdiskabende flow gennem hele forløbet, så du, som kontaktperson altid føler dig godt hjulpet på vej og sikres et teambuilding arrangement af høj kvalitet med garanteret udbytte. Træn jeres kommunikation med GPS Adventure, oplev konkurrence elementet slå sig løs med Brain Game, eller mærk dynamik, adrenalin og samarbejde i det alsidige Le Mans.

På dagen har vi som team hele tiden en hånd i ryggen på hinanden og håndterer pludselige ændringer diskret og ubemærket. På den måde får I præcis det teambuilding forløb, der passer til jeres behov og ønsker med hensyn til aktiviteter, øvelser og program. Tag et kig i fanen til højre og se film og billeder på vores mest populære teambuildingforløb. Du kan også notere dine kontaktoplysninger under rubrikken ’bliv kontaktet’, hvorefter en af vores dygtige konsulenter ringer dig op.

Vi dækker hele landet og tilbyder teambuilding hos vores mange samarbejdspartnere, i vores eget teambuilding center i Tørring ved Vejle, hos jer, eller hvor end I ønsker at være. Kun fantasien sætter grænser. Holder I til i Aarhus eller København, kan du her få specifikke forslag og inspiration til teambuilding i Aarhus eller teambuilding i København

 

Vi glæder os til at vise jer værdien af god teambuilding!

Hvordan kan vi hjælpe jer?

Ring på telefon 70 77 00 77 eller bliv kontaktet