Motiverende Møder


I samarbejde med Comwell Hotels

Øg udbyttet af jeres møde

 

Fremtidens mødeform er under forandring. Konceptet Motiverende Møder henvender sig til dig der gerne vil sikre, at mødedeltagere får maksimalt udbytte af mødet og at de vigtige budskaber brænder igennem. Forskning viser, at ved at opleve og afprøve budskaber bliver det til erfaringer der huskes. Erfaringer, som kan måles på bundlinjen og skaber værdi og motivation for den enkelte medarbejder, teamet og hele virksomheden.

Lad os udfordre jeres næste møde, kickoff, seminar eller konference og oplev værdien af Motiverende Møder.

Motiverende Møder

Har jeres møder og mødebuskaber den effekt I ønsker?

 

Sammen med den landsdækkende hotelkæde Comwell har vi udviklet konceptet Motiverende Møder.

Motiverende Møder giver synligt afkast af mødeinvesteringen, så udbyttet kan måles direkte på bundlinjen. 

 

  • Ville det være interessant hvis jeres møder skabte så synligt udbytte, at det kan måles på bundlinjen?
  • Vidste du, at deltagerinvolvering er det vigtigste element i et møde? Det viser en undersøgelse udført blandt 1000 danske mødeplanlæggere 
  • Ønsker du at optimere jeres møde og afprøve nye former hertil?
  • Er du nysgerrig efter at høre hvordan du sikrer fastforankrede mødebudskaber?

 

Motiverende Møder foregår som en naturlig del af et møde på et Comwell hotel. Aktiviteterne kan variere fra korte involverende mødeboosts, samarbejds- og kommunikationsøvelser, energigivende fysisk aktivitet, mentaltræning med mindfulness, praksis og teori i form af foredragsholdere til fuldt faciliterede forløb.

Aktiviteter og forløb skræddersys hver gang til jeres specifikke møde agenda. Uanset hvor stor eller lille en rolle Motiverende Møder skal spille i forløbet, tager vi altid udgangspunkt i formålet med netop jeres møde og temaet for dagen. Dette gør vi med en indledende snak om mulighederne. 

 

Download vores brochure om Motiverende Møder og find yderligere inspiration her: 

 

 

Hvad kan et Motiverende Møde indeholde?

  • Et Motiverende Møde kan eksempelvis bestå af best pratice aktiviteter i forbindelse med jeres strategi dag eller være et aktivt forløb efter mødet hvor vi udnytter key points fra jeres møde i aktiviteterne.

  • Et eksempel kunne også være til et strategiseminar, hvor I f.eks. ønsker at definere jeres værdier. Her vil vi typisk bede deltagerne om at brainstorme på essentielle værdier, hvorefter vi gennem teknologiske, kreative, fysiske eller mentale aktiviteter indfanger værdierne, f.eks. via billeder og video. Ved at lade deltagerne visualisere og italesætte emnerne, sikrer vi at budskaberne huskes bedre. 
  • Opdag hvordan I kan fremlægge næste års strategi på en anderledes måde til jeres næste kick-off. Opdag værdien af at involvere medarbejderne under præsentationen for at skabe motivation og tryghed omkring den nye strategi
  • Efter et indledende møde, udfordrer vi jeres agenda og når i fællesskab frem til måder at inddrage medarbejderne på. F.eks. via workshops og debat i mindre grupper. I større forsamlinger kan afdelingslederne med fordel sidde med i den mindre grupper, og på den måde indgå i debatten og samtidig sikre at alle medarbejdernes bekymringer og tanker tages i betragtning til den fremadrettede handlingsplan. 

 

          Aktiv læring  In the Zone  

          Motiverende Møder  

jesper-ny.jpg

Jesper Christiansen

Account Manager


jesper@coastzone.dk
26 19 23 33

Kontakt os og hør hvad vi kan tilbyde

Ring på telefon +45 70 77 00 77, eller bliv kontaktet