Motiverende Møder

I samarbejde med Comwell Hotels

Motiverende møder

 

Fremtidens mødeform er under forandring. Konceptet Motiverende Møder henvender sig til dig, der gerne vil sikre, at mødedeltagere får maksimalt udbytte af mødet og at de vigtige budskaber brænder igennem. 

Forskning viser, at ved at opleve og afprøve budskaber bliver det til erfaringer der huskes. Erfaringer, som kan måles på bundlinjen og skaber værdi og motivation for den enkelte medarbejder, teamet og hele virksomheden.

Motiverende Møder inddrager deltagerne og kan være energiske møde breaks, teambuilding aktiviteter, involverende foredrag og værktøjer til jeres møde og fremadrettede hverdag hvor mødeindholdet skal implementeres. 

Tag muligheden - Skab mødeværdi!

 

Lad os udfordre jeres næste møde, kickoff, seminar eller konference og oplev værdien af Motiverende Møder.

 

Har jeres møder den effekt I ønsker?

Tid er penge! Derfor ønsker vi, med Motiverende Møder, at bidrage til, at I får mest muligt ud af den tid, energi og investering det er, at holde et møde. 

  • Skal du planlægge et møde eller seminar indenfor nærmeste fremtid?  
  • Ønsker du at skabe så synligt udbytte af mødet, at det kan måles på bundlinjen?
  • Vidste du, at deltagerinvolvering er det vigtigste element i et møde? 
  • Ønsker du at optimere jeres møde og afprøve nye former hertil?  

 

Sammen med den landsdækkende hotelkæde Comwell har vi udviklet konceptet Motiverende Møder.

Motiverende Møder foregår på et Comwell hotel. Her har vi altid optimale rammer, professionel service og god beliggenhed. Dette giver grundlaget for at arbejde effektivt og motiveret med den enkelte gruppe og jeres mål for mødedagen. Vi har vores daglige gang på mange af hotellerne og har derfor udviklet unikke koncepter og aktiviteter specifikt tilpasset det enkelte hotel.

 

Mødeaktiviteter med ROI

Hvordan kan Motiverende Møder skabe energi og sikret udbytte til mit næste møde?

Se eksempler og find inspiration nedenfor.

 

Aktiviteter og forløb skræddersys hver gang til jeres specifikke møde agenda. Uanset hvor stor eller lille en rolle Motiverende Møder skal spille i forløbet, tager vi altid udgangspunkt i formålet med netop jeres møde og temaet for dagen. Dette gør vi med en indledende snak om mulighederne. Kontakt os og hør mere her

På vores blog giver vi inspiration til at planlægge årets møder, hvad arbejdsro betyder i det daglige arbejde, samt gode råd til planlægning af et kick off møde

 

Download vores brochure om Motiverende Møder her: 

Kontakt os og hør mere

Ring på telefon +45 70 77 00 77, send en mail på info@coastzone.dk eller udfyld formularen og bliv kontaktet