Motiverende Møder


I samarbejde med Comwell Hotels

Øg udbyttet af jeres møde

 

Fremtidens mødeform er under forandring. Konceptet Motiverende Møder henvender sig til dig der gerne vil sikre, at mødedeltagere får maksimalt udbytte af mødet og at de vigtige budskaber brænder igennem. 

Forskning viser, at ved at opleve og afprøve budskaber bliver det til erfaringer der huskes. Erfaringer, som kan måles på bundlinjen og skaber værdi og motivation for den enkelte medarbejder, teamet og hele virksomheden. Tag muligheden - Skab mødeværdi!

 

  • Skal du planlægge et møde indenfor nærmeste fremtid? -Et møde på ½ dag, 1 dag eller en hel weekend? 
  • Ønsker du at skabe så synligt udbytte af mødet, at det kan måles på bundlinjen?
  • Vidste du, at deltagerinvolvering er det vigtigste element i et møde? 
  • Ønsker du at optimere jeres møde og afprøve nye former hertil?  

 

Lad os udfordre jeres næste møde, kickoff, seminar eller konference og oplev værdien af Motiverende Møder.

Motiverende Møder

Har jeres møder den effekt I ønsker?

Sammen med den landsdækkende hotelkæde Comwell har vi udviklet konceptet Motiverende Møder.

Motiverende Møder foregår på et Comwell hotel. Her har vi altid optimale rammer, professionel service og god beliggenhed. Dette giver grundlaget for at arbejde effektivt og motiveret med den enkelte gruppe og jeres mål for mødedagen. Vi har vores daglige gang på mange af hotellerne og har derfor udviklet unikke koncepter og aktiviteter specifikt tilpasset det enkelte hotel.

 

Mødeaktiviteter med ROI

Motiverende Møder foregår som en naturlig del af et møde på et Comwell hotel. Aktiviteterne kan variere fra korte involverende mødeboosts, samarbejds- og kommunikationsøvelser, energigivende fysisk aktivitet, mentaltræning med mindfulness, praksis og teori i form af foredragsholdere til fuldt faciliterede forløb.

Aktiviteter og forløb skræddersys hver gang til jeres specifikke møde agenda. Uanset hvor stor eller lille en rolle Motiverende Møder skal spille i forløbet, tager vi altid udgangspunkt i formålet med netop jeres møde og temaet for dagen. Dette gør vi med en indledende snak om mulighederne. 

På vores blog giver vi inspiration til at planlægge årets møder, hvad arbejdsro betyder i det daglige arbejde, samt gode råd til planlægning af et kick off møde

 

Download vores brochure om Motiverende Møder her: 

Mød os på Comwells hoteller

Hvad kan et Motiverende Møde indeholde?

  • Et Motiverende Møde kan bestå af best practice aktiviteter i forbindelse med jeres strategi dag eller være et aktivt forløb efter mødet hvor vi udnytter key points fra jeres møde i aktiviteterne. Her kan du se et eksempel fra Spar Nords kick off.  

  • Motiverende Møder kunne også være en del af et strategiseminar, hvor I fx ønsker at definere jeres værdier. Her vil vi typisk bede deltagerne om at brainstorme på essentielle værdier, hvorefter vi gennem teknologiske, kreative, fysiske eller mentale aktiviteter indfanger værdierne, f.eks. via billeder og video. Ved at lade deltagerne visualisere og italesætte emnerne, sikrer vi at budskaberne huskes bedre. Til dette er et skræddersyet GPS Adventure optimalt. 
  • Opdag hvordan I kan fremlægge næste års strategi på en anderledes måde. Se værdien af at involvere medarbejderne under præsentationen for at skabe motivation og tryghed omkring den nye strategi. Se fx hvordan Fresenius Kabi har brugt CoastZone og Motiverende Møder til flere af virksomhedens større seminarer og møder
  • Efter et indledende møde, udfordrer vi jeres agenda og når i fællesskab frem til måder at inddrage medarbejderne på. F.eks. via workshops og debat i mindre grupper. I større forsamlinger kan afdelingslederne med fordel sidde med i den mindre gruppe, og på den måde indgå i debatten og samtidig sikre at alle medarbejdernes bekymringer og tanker tages i betragtning til den fremadrettede handlingsplan. 

 

          Aktiv læring  In the Zone  

          Motiverende Møder  

 

Det siger vores kunder

 

”For os, der har stået for forberedelserne, har det været en gave, at I i den grad har fanget vores ønsker, som sprang i mange retninger. Der har været den helt rigtige vekslen mellem energiske oplæg, gruppedrøftelser og praktiske øvelser. Et professionelt gennemført mødeforløb, hvor tiden gik hurtigt – også på dag 2, som andre gange kan være lidt tung at komme igennem. Vi vil varmt anbefale jer ude i verden”. -Nina Lindegaard, Selandia

 

”Et meget vellykket forløb, hvor der virkelig blev taget hensyn til forskellighederne i gruppen. Alt klappede som I havde lovet, så vi følte os i gode hænder. Vi kontakter jer til vores næste arrangement”. -Hanne Jensen, Verdo

 

"Mødefaciliteringen var professionel og med et glimt i øjet. Teamkonsulenten skræddersyede på dagen indhold og tilgang til hvad han havde planlagt, så det passede lige præcis ind i vores lille 6 mands gruppe. Der var en rigtig god balance mellem fagligt indhold, teambuilding aktivitet og løbende feedback af det vi havde gennemgået". -Kathe Errity, Novo Nordisk

Jesper Christiansen

Jesper Christiansen

Account Manager


jesper@coastzone.dk
26 19 23 33

Kontakt os og hør mere

Ring på telefon +45 70 77 00 77, eller bliv kontaktet