CoastZone Legene

Citius - Altius - Fortius

DAC -Hvad er det og hvorfor? 

VÆRDIEN AF HIGH PERFORMANCE
I alt hvad vi gør, har vi tanke på at udvikle og fremhæve den enkelte medarbejders personlige drivkraft og adfærd samt bringe alle individuelle kompetencer i spil. Bag succes står mennesker med hver sin DAC faktor; Drive, Attitude og Confidence.I et High Performance Team er alle bevidste om hinandens DAC faktor, hvilket giver et utroligt stærkt fundament for performance og teamkultur.

I et High Performance Team har alle en vigtig aktie i succesen; alle bærer byrden og motiveres af hinanden. At føle sig værdifuld for sit team genererer en særdeles stærk arbejdsglæde og et langt større ejerskab for virksomheden og dens mål. Med de rette værktøjer kan I sammen gå den ekstra mil fra et succesfuldt team til et vindende team.

CoastZone Legene rummer:

• Traditionsrig indmarch
Afhængig af lokation pryder vi området med jeres  udtryk. Her kan vi fx fokusere på afdelinger og teams opdelt i nationer; et imponerende syn af farver, logoer og mangfoldighed.


• Åbningsceremoni
Faklen tændes og legene sættes i gang.


• Citius - Altius - Fortius
I en intens og energigivende konkurrence møder I de klassiske discipliner med utraditionelle tvists. Fællesskab og vindermentalitet holder fanen højt og bringer alle ressourcer i spil. 


• Afslutningsceremoni
Legene slutter i samme imponerende stil, som de startede.

 
• Olympisk middag, award show og afterparty
Efter en begivenhedsrig dag med succesoplevelser og fede udfordringer for alle, er der rig mulighed for at tage den gode stemning med videre til middag, fest og fejring om aftenen. Som eventarrangør er vi gerne behjælpelige med denne del. Lad den olympiske ild brænde videre under aftenens middag og brag af en afslutningsfest, som fx kane indeholde et begivenhedsrigt award show som kårer vinderteams og individuelle titler. Spontane videoklip genfortæller de mange succeshistorier fra dagen, inden vi byder op til samba rytmer og lækre drinks i beach baren, hygge og stemning i det eksklusive lounge område, og ikke mindst festlig musik og dans natten lang på det store dansegulv. Kun fantasien sætter grænser. 

 

Citius - Altius - Fortius er en oplevelse, en udfordring og en opdagelse!