CoastZone har leveret et af de bedste arrangementer jeg hidtil har fået af en ekstern teambuilding leverandør. Der var en rigtig god balance mellem fagligt indhold, teambuilding aktivitet og løbende feedback af det vi havde gennemgået.

Kathe Errity, Senior Assistant, Novo Nordisk

Vi havde fornøjelsen af at prøve CoastZone’s GPS adventure. Det var planlagt yderst professionelt og til den konkrete lejlighed. Vi vil give CoastZone vores varmeste anbefaling. De har arbejdet yderst professionelt gennem hele forløbet fra forberedelse til afholdelse.

Helle Rømer, Operating Model Trainer, LEGO

CoastZone er anderledes end andre konsulenthuse. De er gode til at udfordre os og dygtige til at forstå vores kultur. De formår at gøre udvikling operationel og håndgribelig og er tæt på i hverdagen. De arbejder med en præcision og en nøjagtighed, der viser stor respekt for os som mennesker og virksomhed. Vi har valgt CoastZone som samarbejdspartner fordi vi kender vigtigheden af, at sætte handling bag ordene i hverdagen.

Bjarne Riis, CEO, Crayon A/S

Aktiviteterne var spot on og faciliteret med stor sikkerhed, humor og overskud. Som arrangør af et stort firmaarrangement er jeg altid helt tryg, når CoastZone er inddraget.

Anette Waldstrøm, BasCon

Kunderne har ordet

Med over 500 arrangementer årligt møder vi hver dag mange forskellige virksomheder, medarbejdere og grupper. Store som små, danske som udenlandske. Vi gør os umage og er stolte over at have en tilfredshedsrate på 9,2 ud af 10!

Her på siden kan du se et udvalg af vores referencer, se udtalelser fra tidligere kunder og få inspiration til jeres næste arrangement. Hør erfaringer fra OK, Fresenius Kabi, Impact og Mannaz i videoerne nedenfor. 

Teambuilding med OK

Teamudvikling til Race Across America

Teambuilding med Impact

Mødeaktivitet med Mannaz

Hvad kan vi gøre for Jer?

Kontakt os på 70 77 00 77, info@coastzone.dk