Tivoli i København

det bedste fra to verdener

Teambuilding i den gamle have

CoastZone og Tivoli er stolte af at præsentere et samarbejde med fællesskab og succesoplevelser i fokus. Afholder I et møde i Tivoli eller ønsker I at se Tivoli på en anderledes måde er der nu en oplagt mulighed for, at drage mødebudskaberne ud i aktiviteterne eller lære hinanden og Tivoli bedre at kende.

I hjertet af København indbyder Tivoli, med sin helt særlige stemning og legende tilgang, til gode oplevelser, samvær og sug i maven. Tivolis unikke mødelokaler, alsidige forlystelser, lækre forplejning og eventyrlige univers skaber en ramme, man ikke finder andre steder.

Med 12 års erfaring indenfor teambuilding og teamudvikling bruger vi denne ramme til at arbejde med kommunikation, samarbejde og fælles succesoplevelser.


Vi bevæger os væk fra de individuelle oplevelser og skaber i stedet spændende teambaserede forløb, der sætter fællesskabet i fokus. Vi tilbyder tre forskellige teambuilding forløb og skræddersyr gerne indhold og set-up efter jeres ønsker og/eller eventuelle mødeindhold: 

 

Tivoli Team Challenge - 3 timers intens konkurrence med alsidige aktiviteter rundt i Haven.

Tivolis Sjæl - 2 timers kreativ teambuilding med fokus på refleksion, historie og team forståelse.

Tivoli GPS Adventure - 3-4 timers adventure i København og Tivoli med kontrolrum, checkpoints, iPads og felt og base hold. 

 

Glæd jer til et teambuilding forløb, hvor vi kombinerer det bedste fra to verdener.

Oplev kombinationen af mødeafholdelse i Tivolis smukke omgivelser og gennemarbejdet teambuilding med Danmarks største teambuilding- og teamudviklingsfirma, CoastZone.

 

 Se billeder og find inspiration her: