Rungstedgaard

Vores sjællandske hovedkontor

Teambuilding på Rungstedgaard

Ligesom Rungstedgaard ved vi, at lidt luftforandring er godt for både idérigdom, indlæringsevne og arbejdsglæde. Rungstedgaard er eksperter i at få konferencer og møder – store som små – til at forløbe perfekt, også når det kræver fleksibilitet og opfyldelse af individuelle ønsker.

Deres alsidige lokaler er med den nyeste teknologi og alle har direkte udgang til den smukke park.

CoastZone er en fast medspiller til at gøre jeres møde eller konference hos Rungstedgaard til en succesoplevelse for alle.

Vi har vores sjællandskontor netop på Rungstedgaard og er derfor på hjemmebane. I de inspirerende lokaler laver vi alt fra relationsopbyggende aktiviteter til undervisning i bl.a DiSC profil og strategiske forløb med fokus på teamudvikling.

 

Vi arbejder ud fra en overbevisning om at ’handling trumfer ord’. Vi har haft kontor og faste aktiviteter på Rungstedgaard siden 2007, hvilket gør, at vi føler os helt på hjemmebane og ved præcis, hvordan I opnår det optimale udbytte af hotellet, skoven, havet, stranden og ikke mindst havnen omkring Rungstedgaard. Det er alle de små ting som gør den store forskel… Det er de små ting, som sker, når vi føler os hjemme og arbejder sammen som en familie.


Cases fra Rungstedgaard

Rungstedgaard har dannet base for masser af CoastZone teambuilding arrangementer, hvor vi bl.a. har gjort brug af Øresund, som kun ligger 2 min. fra hotellet.

Her har vi lavet watercast i RIB både, udspring fra helikopter ned i havet, kajak sejlads og morgenmotion på stranden. Den naturskønne park og kuperede skov ”Rungsted Hegn” bruger vi flittigt til Adventure Race, orienteringsløb og løbetræning. I skoven har vi opsat vores egne klatreaktiviteter som f.eks. Columbusstigen, hvor man som team ved fælles indsats skal forsøge at arbejde sig til tops.

Som alternativ til klassisk rappelling, hvor kun 1 person er i gang, bruger vi med stor succes netop denne aktivitet, da den involvere op til 8 personer af gangen. Dermed bliver denne højdeaktivitet til en teambuilding oplevelse, som udfordrer alle på holdet – også dem, som ikke er så glade for højder.

Janus Kleemann

Janus Kleemann

Team Training Manager


janus@coastzone.dk
60 19 11 64