CoastZone og Hotel Vejlefjord

 


Teambuilding på Hotel Vejlefjord

Fjord, skov, park og strand omgiver det smukke Hotel Vejlefjord! 

Hotel Vejlefjord er en af vores ældste samarbejdspartnere. Vi har vores ugentlige gang på hotellet og kender området som vores egen baghave.

 

Afholder I jeres møde, seminar eller konference på Hotel Vejlefjord er vi altid klar med vejledning til jeres mødeagenda og inspiration til involverende møde breaks og/eller teambuilding. Vejlefjord har fantastiske faciliteter både inde og ude! 

Find inspiration her på siden eller download vores materiale. Vi rådgiver jer meget gerne og sidder klar ved telefonen. Kontakt os, så finder vi sammen den bedste løsning til lige netop jeres gruppe og jeres formål for dagen. 

 

Teambuilding med GPS Adventure

Har i tre timer og ønsker I at afprøve jeres kommunikation i praksis, så er GPS Adventure det perfekte valg.

Se film og læs mere om teambuilding med GPS Adventure her eller klik videre og se hvordan LEGO brugte GPS Adventure til deres teamdag

 

Teambuilding med motion og ny energi

Området omkring Hotel Vejlefjord indbyder til motion og aktive fælles oplevelser. Derfor tilbyder vi alle typer for motion i området -altid med fokus på teamet. Mest populær er mountainbike, havkajak og o-løb med indlagte teamøvelser undervejs. 

Download vores materiale eller kontakt os for yderligere info. Læs her hvordan Siemens brugte os som partner og arrangør af et længerevarende forløb med sundhed og sammenhold som grundsten. 

 

High Performance teamforløb

Oplev potentialet, forvent mere af tiden sammen og dan nye rammer for jeres samarbejde!

Med High Performance som basis, tager vi jer med på en rejse. Rejsens indhold, udgangspunkt og udbytte skræddersyes til netop jeres team. Det kunne være målsætninger, forbedret kommunikation, øget samarbejde eller noget helt fjerde. Klik på linket og læs om vores tilgang til High Performance som grundstenen i ethvert team samarbejde 

eller find inspiration til værktøjerne her: 

Kontakt os og hør mere

Ring på telefon 70 77 00 77 eller bliv kontaktet