Teambuilding på FÆNGSLET

Teambuilding på FÆNGSLET

I 2012 åbnede FÆNGSLET op for helt nye muligheder og et naturligt samarbejde så sit lys, da Fangeflugten blev skabt. Står I overfor at skulle mødes til en teamdag eller har I brug for andelredes teambuilding i historiske rammer, så er Fangeflugten absolut det bedste valg. 

Med en geografisk god placering i Horsens, danner FÆNGSLET ugentligt rammen om flere af vores teambuilding forløb. FÆNGSLET er så god en samarbejdspartner, at vi betragter personalet, som vores kollegaer og kender stedet, de historiske bygninger og mulighederne særdeles godt. Klik og læs mere om teambuilding på FÆNGSLET eller se mere i brochuren, som du kan downloade i fanen til højre. 

 

En samlet pakke til større konferencer

Som noget helt nyt, har vi sammen udviklet en konkret og nyskabende ramme for større konferencer. Skal I planlægge og afholde en konference og ønsker én udbyder hele dagen, så er denne mulighed lig jer. 

Vi er med jer hele vejen, fra ide til planlægning, sikkerhed, aktivitet, lokaler og forplejning. Med CoastZone i hånden får du automatisk også FÆNGSLET i hånden, og omvendt! Vi glæder os til at vise jer værdien af hvordan velplanlagte, gennemtænkte og professionelt udførte konferencer, seminarer og møder skaber værdi for alle deltagere. Se hvordan I filmen nedenfor. 

Klik her og læs mere om teambuilding og konferencer med CoastZone på FÆNGSLET.

Se hvordan I filmen her

Kontakt mig og hør mere

Bastian Riis

Team Training Manager | Production | Partner


bastian@coastzone.dk
21 29 30 76

Download inspiration 

Storytelling og teamøvelser -Kom med på FÆNGSLET

Kontakt os på 70 77 00 77 eller info@coastzone.dk