Comwell hotellerne i Jylland og Fyn

Comwell Hvide Hus Aalborg

Hotel Hvide Hus har siden 1969 været et velkendt vartegn for Aalborg både arkitektonisk og som ét af provinsens fremmeste hoteller. Hotellet er nabo til Aalborg Kongres og Kultur Center og tilbyder desuden egne 5-stjernede møde- og konferencefaciliteter for op til 500 deltagere.

Comwell Sport Rebild Bakker

Danmarks Nye Sportshotel - Comwell Sport Rebild Bakker ligger midt i den smukkeste national park i Himmerland syd for Limfjorden.
Her kan du tage på sportsferie med vennerne, familien eller kollegerne, og efter en aktiv dag slappe af i poolen, få en drink i Sportsbaren eller spise en dejlig middag i restauranten.

Læs om Motiverende Møder med Adventure Race

Comwell Aarhus

Den 22. december 2011 blev første spadestik taget til et helt nyt erhvervshus i Aarhus beliggende på centralværkstedsarealet mellem Bruuns Galleri og Spanien. De første 12 etager vil huse det nye Comwell konferencehotel, og på de næste 9 etager flytter revisionsfirmaet Deloitte og advokatfirmaet Bech-Bruun ind.

Comwell Kellers Park

Luksushotel med udsigt over Vejle Fjord
De klassiske palæbygninger med udsigt over Vejle Fjord danner sammen med parken, de moderne tilbygninger og den eksklusive Spaafdeling en enestående ramme om oplevelser og input til både krop og sjæl.

Læs om Motiverende Møder med Historisk GPS Adventure

Comwell Kolding

Comwell Kolding ligger centralt i landet med udsigt over Kolding by og fjord. Alle vores medarbejdere har samme indstilling: Du skal føle dig hjemme, når du er ude. Lige fra første færd vil du mærke en varme og gæstfrihed, der gør, at du ikke skal tænke på andet end at nyde opholdet.

Comwell Kongebrogaarden

Comwell Kongebrogaarden er et luksus hotel med naturskøn beliggenhed lige ned til Lillebælt. Hotellet er opført i tidløs arkitektur og er smagfuldt indrettet med møbelklassikere og kunst.
På Kongebrogaarden hersker der en helt særlig stemning og atmosfære, og vi ser det som vores fornemmeste opgave at give vores gæster en oplevelse af forkælelse, æstetik og gastronomi i særklasse.

Comwell Middelfart

omwell Middelfart ligger centralt placeret i landet tæt på skov og strand. Udover den skønne og praktiske beliggenhed er det, der kendetegner hotellet allerbedst den varme og hyggelige atmosfære og det professionelle personale, der ser det som deres fornemste opgave, at få vores gæster til at føle sig velkomne.

Læs om Motiverende Møder med brobygning imellem mennesker

Comwell Sønderborg

Comwell Sønderborg ligger direkte ud til stranden i naturskønne og historiske omgivelser kun 250 meter fra Sønderborgs centrum. Fra hotellet kan I nyde udsigten over Flensborg fjord og Alssund. Over for hotellet ligger det smukke Sønderborg Slot, og tæt på finder I lystbådehavnen, den dejlige natur og skov på Als.

Læs om Motiverende Møder med fokus på at alle har en historie

Comwell hoteller på Sjælland

Comwell Campus

Comwell Campus Klarskovgaard ligger midt i den skønneste uspolerede natur direkte ud til Storebælt på den yderste kant af Vestsjælland.
Campus har nye, unikke faciliteter overalt, samt indgået samarbejde med CoastZone og ansat et antal faste instruktører. Det betyder, at vi nu kan præsentere aktiviteter, som både udfordrer mødedeltagernes grænser, fysik, logik og samarbejdsevner - et koncept som med garanti vil tilføre dine fremtidige møder nye dimensioner og synergi.

Comwell Korsør

Hotellet tilbyder bl.a. professionelle mødefaciliteter og 135 moderne og velindrettede værelser. Derudover finder du lækkert nyrenoveret spa/pool område med dampbad, fitnessrum, sauna, boblebad, varmtvandsbasin og mulighed for at booke tid til en wellness-behandling hos en af vores professionelle behandlere, bibliotek, vinkælder, multibane, clockgolf og petanque.

Læs om Motiverende Møder med Performance Golf

Comwell Sorø

Comwell Sorø ligger midt i Sjællands smukke natur med skøn udsigt til skove og søer. Hotellet har netop gennemgået en total indvendig forvandling og fremstår moderne og stilrent med fokus på skandinavisk design. De mange faciliteter i og omkring Comwell Sorø giver mulighed for både aktive og afslappende ophold.

Læs om Motiverende Møder med Gastronomi

Comwell Køge Strand

Comwell Køge Strands beliggenhed på stranden lige ud til Køge Bugt er helt unik, og det nyistandsatte hotel emmer af atmosfære med dets indbydende indretning i moderne strandhotel-stil.
Hotellet ligger tæt på Køge centrum og tilbyder møde- og konferencefaciliteter, 128 værelser – heraf mange med udsigt over bugten, ambitiøs restaurant, pejsestue, lounge og bar med panoramaudsigt.

Comwell Roskilde

Comwell Roskilde ligger ved Roskilde Fjord med smuk udsigt over vandet og i kort afstand til attraktioner som Vikingeskibsmuseet og Roskilde Domkirke. Hotellet har de perfekte rammer for møder, konferencer, fester eller en weekendtur. Hotellet har 159 værelser.
Beliggenheden ved skov og strand giver mulighed for mange udendørs aktiviteter, men indenfor finder du også et bredt udvalg af faciliteter såsom fitnesscenter, restauranter, bar med pejs, stor terrasse hvorfra solnedgangen over Roskilde Fjord kan nydes.

Læs om Motiverende Møder i en Højskoleånd

Comwell Holte

Når du træder ind af døren på Comwell i Holte, fornemmer du straks en atmosfære af imødekommenhed og fleksibilitet. Vores mål er altid at være på forkant med situationen og gæsternes ønsker.

Hotellet ligger naturskønt ved Rude skov og Vaserne, og indretningen er præget af nytænkning og kvalitet.

Læs om Motiverende Møder med "Walk Your Punchline"

Comwell Conference Center Copenhagen

Comwell har i samarbejde med Bella Center åbnet Danmarks største konferencecenter.
Et topmoderne og gennemrenoveret konferencecenter, hvor vi har kombineret det bedste fra Comwell – nærvær, præcision og harmoni – med Bella Centers optimale beliggenhed og infrastruktur. Dermed har vi skabt Danmarks største og mest unikke konferencecenter.

Comwell Borupgaard

Comwell Borupgaard spa, møde- og konference hotel
Den tidligere herregård Borupgaard ligger i Snekkersten ved Helsingør. Øresund er tæt på hotellet, og fra spapoolen på tagterrassen er der udsigt til Sverige.
Hotellet er omgivet af en stor smuk park, og indenfor finder du moderne konference- og mødefaciliteter samt nogle af landets mest luksuriøse spafaciliteter.

Læs om Motiverende Mødermed morgenmotion med reflektion