Motiverende Møder

I samarbejde med Comwell Hotels

Motiverende Møder i samarbejde med Comwell

Motiverende Møder er møder med effektivitet, motivation og forståelse. Et koncept vi har udviklet i tæt samarbejde med vores gode samarbejdspartner Comwell Hotels. Her anvender vi motivation, involvering og ’return on investment’ som afgørende faktorer for at skabe vedvarende win-win. Kort sagt gælder det om at få størst muligt udbytte af den investering, det er, at afholde et møde eller en konference. Effekten skal være synlig og give afkast både før, under og efter mødet, hos alle medarbejdere.

 

Vi har vores daglige gang på Comwells hoteller. Derfor kender vi både personale, indendørs- og udendørs områder på alle hoteller særdeles godt. Hvert år afholder vi over 600 teambuildingarrangementer, næsten 200 af disse foregår på et Comwell hotel, ligesom vi også står for alt teambuilding og uddannelse af Comwells eget personale. På vores blog kan du se eksempler på forløb og arrangementer afholdt på Comwells hoteller. Klik her for teambuilding eksempler

Teambuilding på Comwell Hotels

Lad mig opleve og jeg vil huske... 

Forskning viser, at ved at opleve og afprøve budskaber, skabes erfaringer der huskes. Erfaringer, som kan måles på bundlinjen og skaber værdi og motivation for den enkelte medarbejder, teamet og hele virksomheden.

 

I ved, hvad I ønsker at opnå med mødet, seminaret eller konferencen og har måske allerede en idé om, hvordan mødeagendaen skal se ud. Uanset hvor stor eller lille en rolle Motiverende Møder og CoastZone skal spille i forløbet, tager vi altid udgangspunkt i formålet med jeres møde og det udbytte, I ønsker.

Vi styrer jer trygt igennem alle faser, uanset om I ønsker et inspirerende foredrag til at starte dagen på, teambuilding aktiviteter i løbet af dagen, eller sammenhængende facilitering af dagen. 

 

Eksempler på indhold i et Motiverende Møde

Motiverende Møder inddrager deltagerne og kan være energiske møde breaks, teambuilding aktiviteter, involverende foredrag og værktøjer til jeres møde og fremadrettede hverdag hvor mødeindholdet skal implementeres.

 

Faktisk er mulighederne uendelige. Vi skræddersyer alt indhold til lige netop jer. Klik her og find inspiration til aktiviteter, så finder vi sammen den røde tråd til netop jeres dag og agenda. 

Lad os udfordre jeres næste møde, kickoff, seminar eller konference og oplev værdien af Motiverende Møder.

Kontakt os og hør mere

Ring på telefon +45 70 77 00 77, send en mail på info@coastzone.dk eller udfyld formularen og bliv kontaktet