Ledige stillinger

Bliv en del af teamet og "den røde ånd"

Vil du med på holdet?

I CoastZone ønsker vi at sætte standarden for vores branche. En standard, der er kendetegnet ved høj kvalitet, professionalisme og det vi kalder ”den røde ånd”.

Vi arbejder med mennesker og ved, at forskelligheder er en styrke for helheden. Som medarbejder i CoastZone bliver du en del af en særlig rød ånd. Vi fokuserer på teammentalitet og professionalisme og forventer det samme af alle vores medarbejdere, såvel fastansatte som freelancere. 

Vi har desværre ingen ledige stillinger i øjebliket. 

  

Uopfordrede ansøgninger

Har du lyst til at blive en del af CoastZone teamet og en stab af 18 fastansatte og 100 freelance instruktører? Har du gå-på-mod, udstråling og er du professionel i dit arbejde? Du kan se alle ledige stillinger her på siden og du er naturligvis altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning afhængig af dine kompetencer, erfaringer og passion. 

 

Freelance teambuilding instruktør

Hold øje her på siden, hvor du kan se, når vi søger nye instruktører. Det gør vi i starten af året og i efteråret. Når du har sendt en ansøgning, indkalder vi udvalgte kandidater til en instruktørdag, hvor du får lov at afprøve instruktørjobbet i praksis. Herefter udvælges de instruktører, som er egnede til jobbet. 

Din indgang til jobbet kan være alsidig, men vi forventer at du har gå-på-mod, er udadvendt og ikke mindst seriøs omkring dit arbejde. Vi udbyder forskellige typer arrangementer og søger derfor flere typer og baggrunde. Har du relevante kurser og erfaring indenfor fx rappelling, sejlads, teambuilding, dans, kropssprog, kommunikation, frivilligt arbejde, foredrag, DiSC certificering eller andet hører vi også gerne om det. Det er ikke et krav at du har erfaring med ovenstående, men vi prioriterer fleksibilitet, velvilje og eventuelle erfaringer højt.  

Jobbet som teambuilding instruktør foregår på freelance basis med skiftende arbejdstider og er derfor godt egnet som studie- eller deltidsjob. 

Hold øje med jobannoncer her på siden og ansøg der. 

Vi glæder os til at præsentere dig for vores verden og den røde ånd.

 

 

Ane Blach Madsen

Ane Blach

System & HR Coordinator


ane@coastzone.dk
30 29 19 16

Inspiration fra bloggen

CoastZone og den røde ånd