Ledige stillinger

Bliv en del af teamet og "den røde ånd"

Vil du med på holdet?

I CoastZone ønsker vi at sætte standarden for vores branche. En standard, der er kendetegnet ved høj kvalitet, professionalisme og skræddersyet teambuilding.

Vi arbejder med mennesker og ved, at forskelligheder er en styrke for helheden. Som medarbejder i CoastZone bliver du en del af en særlig kultur, som vi kalder 'den røde ånd'. Vi fokuserer på teammentalitet og professionalisme og forventer det samme af alle vores medarbejdere, såvel fastansatte som freelancere. 

Du kan se ledige stillinger nedenfor.

 

Ledige stillinger hos CoastZone

 

Kommunikation og Marketing Koordinator 

Kan du jonglere med ord og fortælle den gode historie? Har du flair for marketing og lyst til at arbejde i den røde trøje, så glæder vi os til at modtage din ansøgning til stillingen som Kommunikation og Marketing Koordinator. Stillingen er et vikariat. Klik her og se stillingsopslaget. Arbejdssted: Aarhus, Tørring eller Rungsted. 

 

 

Uopfordrede ansøgninger

Har du lyst til at blive en del af CoastZone teamet og en stab af 20 fastansatte og 100 freelance instruktører? Har du gå-på-mod, udstråling og er du professionel i dit arbejde? Vi modtager uopfordrede ansøgninger og slår altid ledige stillinger op her på siden, så hold øje. Vi glæder os til at høre fra dig. 

Marie Petersen

System & HR Coordinator


marie@coastzone.dk
22 90 91 14

CoastZone og den røde ånd

Tilmeld nyhedsbrev

Få sidste nyt fra vores verden, gode tilbud og VIP invitationer