Mød holdet bag CoastZone

Mennesker er omdrejningspunktet i vores verden. En verden, der bygger på værdien af små og store succesoplevelser. 

Vores arbejdsform er dybt rodfæstet i den evidensbaserede viden, der gør den praksisnære træning mulig. Tyngden i vores arbejde ligger i vores evne til at gøre det svære operationelt.

Bevægelse ligger dybt i os alle, både i hovedet og i kroppen. Vi bliver aldrig færdige med at udvikle, uddanne og udvide os. Hver dag tager vi nye skridt med hinanden, som forfiner vores arbejde og beriger mennesker og virksomheder. Vi sætter standarden i en branche, hvor bevægelse er et vilkår. Vi tror på, at forskelligheder gør stærk og derfor er der heller ingen ens profiler eller personer på teamet. 

I CoastZone er vi 20 fastansatte og ca. 130 freelanceinstruktører med forskellige specialer. Vi arbejder med forskelligheder og ser hver dag værdien af hvordan forskelligeheder gør stærk. På tværs af arbejdsfunktioner har vi fokus på den enkelte medarbejders adfærdsprofil og styrker. Kontakt os eller mød os på et af vores 4 kontorer: 

  • Hovedkontoret i Aarhus
  • Vores hjemembane, Danmarks største teambuilding center; CoastZone Performance Center i Tørring ved Vejle
  • Sjællandskontoret i på Rungstedgaard i Rungsted nord for København
  • Sjællandskontoret på Comwell Campus i Korsør

 

Klik på hver af os nedenfor og læs mere om os, vores forskelligheder og hvad vi hver i sær bidrager med til teamet.

Vi glæder os til at vise jer vejen til udbytterig teambuilding og lærerig teamudvikling.

 

 

Team CoastZone Jylland

Simon Rønlev

CEO | Production | Partner


simon@coastzone.dk
28 24 55 26

I 2009 startede Simon som freelance instruktør i CoastZone. Siden blev han kursusleder og dernæst fastansat som Team Training Manager med ansvar for CoastZones mange freelancere. I 2013 styrkede han CV'et med en DiSC certificering og partnerskab i selskabet. Pr. 1. juli 2016 tiltrådte Simon som direktør i CoastZone. En funktion, som han med ro, overblik og daglig ledelse formår at løfte til et nyt niveau, som sikrer at alle medarbejdere hver dag er bevidste om og kender vejen til vores fælles mål på egne og kunders vegne.

Simon er uddannet multimediedesigner og folkeskolelærer. En baggrund han bruger I flere af CoastZones teambuilding forløb, hvor vi integrerer tekniske virkemidler for at skabe en virkelighedsnær oplevelse. F.eks. I GPS Adventure og Tivoli Team Challenge

”Jeg er meget optaget af teamudvikling. Når vi forbedrer forholdene for de enkelte individer på et team, kan vi skabe resultater på tværs ved at arbejde intensivt med gruppens samlede styrker. Respekt betyder alt for mig. Det handler om at bevare og opbygge respekten for hinanden, have respekt for teamets tid, respekt for sprog og respekt for kunder og samarbejdspartnere.” forklarer Simon.

CoastZones højeste mand har i hans professionelle elitesportskarriere driblet landets basketballbaner tynde som elitespiller, træner og talentudvikler. Vi nyder alle godt af hans team-sportsmentalitet og fortællinger og anekdoter fra tiden som baskedballspiller. 

Som Team Training Manager i CoastZone arbejder Simon med at sprede den vinderånd og fightermentalitet han har været en del af i sin basketball karriere til erhvervslivet med særligt fokus på intern respekt for hinandens kvaliteter som et værdifuldt værktøj.

”Jeg elsker, når vores arrangementer og aktiviteter skaber succesoplevelser og giver smil på læben. Ofte rykker vi tæt på de mennesker vi møder og det, at kunne mærke at vi gør en forskel for deres sammenhold og arbejdsglæde, gør det fedt at gå på arbejde hver eneste dag,” udtaler Simon.

Henrik Hjørnevik

Team Training Manager


hh@coastzone.dk
26 66 74 97

Henrik har studeret Idræt på Syddansk Universitet, hvor hans primære fokus har været teamudvikling og præstationsoptimering. Henrik har siden 2012 været instruktør og kursusleder hos CoastZone, hvorfor han har et bredt kendskab til CoastZone som virksomhed og de ydelser vi hver dag præsenterer rundt om i landet. Siden 2015 har Henrik haft sin daglige gang som fast Team Training Manager, hvor han rådgiver, planlægger og afvikler alsidige teambuildingarrangementer og seminarer.

Henrik har en "iS profil". Han er venligheden selv og har altid en god historie i ærmet. Måske fordi han er en berejst herre med netværk, venner og erfaringer fra verden over. Mangler du en ide til 2-3 timers aktivitet i forbindelse med jeres mødedag, så er Henrik din helt rette sparringspartner!

Marie Kau Linde

Marketing Manager


mk@coastzone.dk
26 13 32 00
Camilla Christiansen

Camilla Christiansen

Accountant


camilla@coastzone.dk
53 61 98 94

Camilla er teamets bogholder og sidder på kontoret i CoastZone Performance Center. Udover økonomien har Camilla også en vigtig rolle i forhold til forplejningen til vores arrangementer i CoastZone Performance Center og er ligeledes ansvarlig for vores cafe personale her.

Henrik Møller

Team Training Manager | HR | Partner


henrik@coastzone.dk
23 24 31 37

Henrik er teamets HR ansvarlige. Han har en særlig evne til, at få alle med på holdet og skaber altid glæde og energi med et high-five, en god fortælling eller en fysisk øvelse som mødebreak. Henrik holder dagligt til i CoastZone Performance Center, hvorfra han planlægger forløb og rådgiver vores kunder i samarbejde, målopnåelse og performance. 

Henrik har dyrket elite- og multisport på højt niveau og har altid været optaget af, hvad mennesket kan præstere med de rette betingelser – både mentalt og fysisk.

Et ophold på en idrætshøjskole kom til at tegne Henriks vej først som elev, siden som ansat, lærer og leder med særligt fokus på idrætspsykologi. I Stockholm studerede Henrik til idrætskonsulent og senere specialiserede han sig som professionel træner på Idrættens Trænerakademi under Team Danmark og Dansk Idrætsforbund. En baggrund, som vi alle nyder at følge i dagligdagen, hvor han ifører sig den røde træningstrøje og begiver sig afsted på træningsophold og løb verden over. Netop derfor er Henrik også ansvarlig for vores udlandsture, adventure race teambuilding muligheder og ikke mindst den interne sportsånd og fysiske træning for alle ansatte. 

”Først handlede adventure racing for mig om, hvor langt jeg som person kunne nå. Men efterhånden gik det mere og mere op for mig, at den væsentligste forskel for vores teams performance i virkeligheden slet ikke var vores fysik. Langt vigtigere var vores samarbejde og hvordan vi i fællesskab kunne bruge de ressourcer, vi nu engang besad i de givne udfordringer, vi stod overfor. Den, der om natten trak læsset i en kano henover en kold sø med isbjerge, fik en hjælpende hånd i ryggen, når vi skulle cykle mountainbike på en stejl opkørsel dagen efter. For at lykkes skulle alle vores kræfter samles og styrkerne udnyttes bedst muligt,” fortæller Henrik.

I 2008 stiftede Henrik SportZone, som siden blev en del af CoastZone. Som Team Training Manager arbejder Henrik på at få High Performance Team tankegangen udbredt til det danske erhvervsliv.

”Jeg brænder for, at inspirere mennesker til at se nye muligheder i sig selv, hinanden og i deres omgivelser. CoastZone skaber nogle helt fantastiske rammer for de arrangementer og udviklingsforløb, vi leverer. En rigtig god dag for mig ender ud i, at medarbejderne i de teams jeg arbejder med, begynder at reflektere over, hvordan de agerer hver for sig og i deres teams. Det handler om, at turde løfte blikket og se muligheder forude, og det handler om at have et fælles målbillede,” forklarer Henrik.

Henrik er foruden DiSC, certificeret i Goal Mapping, som er verdens mest anerkendte målsætningsværktøj. Dette kombineret med hans baggrund indenfor sportens verdenen giver et unikt udgangspunkt for ethvert teamudviklingsforløb, som Henrik er en del af. 

 

 

 

 

Martin Lotzkat

Martin Lotzkat

Account Manager


martin@coastzone.dk
41 61 11 11

Joan Nielsen

Quality Manager


joan@coastzone.dk
27 51 07 52

Joan har mere end 12 års erfaring fra administrative stillinger. Som projektkoordinator i CoastZone er Joan ansvarlig for den kreative process vi har i forbindelse med udarbejdelse af tilbud og andet skriftligt materiale. 

 

Bente Lundstrøm

Marketing Manager (barselsorlov)


bente@coastzone.dk
26 13 32 00

Bente er uddannet indenfor International salg og markedsføring og har sidenhen boet i London, hvorfra hun har en Master i Events Marketing Management. Bente er ansvarlig for CoastZones markedsføring og er ligeledes en stor del af vores månedlige kundearrangementer rundt på Comwells hoteller i forhold til Motiverende Møder.

Bastian Riis Mortensen

Team Training Manager | Production | Partner


bastian@coastzone.dk
21 29 30 76

Bastian er CoastZones frømand. Han har en lang karriere fra forsvaret og bruger hans viden herfra i hans daglige arbejde som Team Training Manager. Bastian rådgiver vores kunder i teambuilding og teamudvikling og er med til at sikre, at de enkelte forløb bliver præcist som kunden ønsker det. Han er ligeledes med til at udvikle vores koncepter og sikre, at vi altid går forrest i forhold til teambuilding aktiviteter, set-up og øvelser. Bastian er således dels på kontoret og dels på arrangementer og er desuden ansvarlig for alle arrangementer på FÆNGSLET i Horsens. 

Malene Stornes

Event Manager


malene@coastzone.dk
28 74 81 20

Ajla Rekovic

Copywriter


ajla@coastzone.dk
28 45 62 30

Sune Stüker Hansen

Team Training Manager


sune@coastzone.dk
27127171

Sune er uddannet Cand. merc i Styrring og Ledelse ved SDU. Sunes uddannelse og erfaringer indenfor dette felt bruger han I hans daglige arbejde som Team Training Manager, hvor han er medarrangør på forskellige teambuilding forløb i Jylland. Sune har desuden en baggrund som Sergent fra hæren og har været udsendt til Kosovo og Irak.

Sune har en "I profil" og medbringer altid sit gode humør og store repetoire af jokes og ordsprog på arrangementer og møder. Sune er en teamplayer og altid klar med et smil eller en high-five, uanset tidspunkt på dagen. Netop derfor er Sune med i udviklingen af nye koncepter og er også ansvarlig for vores stab af instruktører, herunder uddannelse og koordinering af vagter og arrangementer. 

Marie Petersen

Data Manager & PA to CEO


marie@coastzone.dk
22 90 91 14

Marie er uddannet indenfor sport- og event management og har en flere års erfaring fra hotelbranchen. Marie er ansvarlig for de daglige arbejdsgange internt i CoastZone, hvilket er med til at sikre den gode oplevelse for kunden. Marie har ansvaret for vores interne systemer og det er ligeledes ofte Marie du får fat på, hvis du skriver til info@coastzone.dk eller ringer til hovedkontoret. 

Pernille Rugholm Bøgehave

Project Coordinator


pernille@coastzone.dk
28 55 57 36

Team CoastZone Sjælland

Thomas Liebe

Team Training Manager | Sale | Partner


thomas@coastzone.dk
61 61 66 97

Da Thomas i 2012 vandt andenpladsen som ”DISC trainer of the year” på verdensplan lå 10 års intenst arbejde med teambuilding og teamudvikling for CoastZone bag kåringen. Thomas brænder for at fremme autentisk lederskab og arbejdsglæde som drivkraft, og har gennem DISC fået mulighed for at kombinere CoastZones teamudviklingsforløb med et målbart profilværktøj, som tager de danske virksomheder med storm.


Allerede i sin tid i Forsvaret vidste Thomas, at han ville gøre en forskel for mennesker og gerne som iværksætter. Som 23-årig stiftede han sin første virksomhed, som i løbet af blot to år voksede til 60 medarbejdere.

”Det var sjovt at vækste så markant og skabe et rigtig flot overskud, men jeg kunne mærke, at det mest af alt var udviklingen af mine medarbejdere, der tændte mig. Derfor solgte jeg min virksomhed og forfulgte min passion for at udvikle mennesker,” forklarer Thomas.

Mødet med Brian kort tid efter og stiftelsen af CoastZone A/S blev startskuddet til et nyt iværksættereventyr for Thomas. Når man hører Thomas tale om passion og livsglæde, kommer det direkte fra hjertet – og er der nogen, der smiler i regnvejr – er det Thomas. Siden første dag i CoastZone er han gået forrest i sol, vind og sne og har vist flere end 1000 virksomheder, hvordan vi kan styrke samarbejdet på arbejdspladsen ved at fokusere på passion, succesoplevelser og teamudvikling. Måske derfor er Thomas en yderst efterspurgt Team Training Manager i hele landet. 

For Thomas er planlægning i hverdagen værdifuldt, men det er først, når de uforudsete hændelser sætter ind som et pludseligt stormvejr, at teamudvikling for alvor gør en forskel.

”Vi kan alle sammen sætte os ned 
og blive enige om mål, ansvar, tillid, respekt og kommunikation. Det vanskelige ligger i, at føre disse beslutninger fra mødelokalet ud i hverdagen. Det kræver træning, træning og træning – at blive og være et succesfuldt team, der kan holde motivationen og energien oppe, når presset stiger. En god bunke ansvarsfornemmelse og vilje er nødvendig for at føre selv det mest enkle budskab ud i livet når hverdagen ruller derudaf. Derfor arbejder vi på at nedbryde det komplekse og gøre det enkelt, så medarbejderne husker det i hverdagen, og det bliver håndgribeligt både at udføre og træne,” forklarer Thomas.

 

Tobias Bartholdy

Team Training Manager | Production | Partner


tobias@coastzone.dk
28 51 22 77
Janus Kleemann

Janus Kleemann

Team Training Manager


janus@coastzone.dk
60 19 11 64

Janus har sin daglige gang på Rungstedgaard, hvorfra han rådgiver om mulighederne for alsidige møder og teambuildingforløb. I sin funktion som Team Training Manager er Janus ligeledes ansvarlig for afvikling af arrangementer, og vores sjællandske kunder vil derfor også møde ham som kursusleder og instruktør her.

Janus har 10 års erfaring med teambuilding og oplevelsesbaseret læring fra ind- og udland. Han er uddannet MBA, Master of Business Administration og MHD, Master of Human Dynamics. Fra sit tidligere arbejde som processkonsulent og coach har Janus en unik erfaring, som, kombineret med en flot DiSC certificering og praktisk erfaring som kursusleder, giver ham en spændende baggrund og ballast i jobbet som Team Training Manager.

Janus er aktiv bjergbestiger, klatreinstruktør, trailløber og crossfitudøver. Med sin tilknytning og funktion som bestyrelsesmedlem i ERCA (European Ropes Course Association) hjælper Janus ligeledes med at opretholde en professionel linje i branchen og sikre at sikkerheden altid er i top.

 

Jens Julsø

Account Manager


jens@coastzone.dk
23 83 84 96

Team CoastZone China

Rikke Dige Honum

CEO China


rikke@coastzone.dk
+86 178 2171 8314

Brian Christiansen

Partner | General Manager


brian@coastzone.dk
31 71 98 94

I 2002 stiftede Brian CoastZone med et brændende ønske om at lære danske virksomheder, at træning og succesoplevelser i uvante miljøer og udnyttelse af hinandens styrker skaber effektiv teamudvikling.

 

Brian har i dag afviklet mere end 1500 teambuilding- og teamudviklingsarrangementer for danske og internationale virksomheder og bruges som sparringspartner på direktionsgangene rundt i landet.

 

Han har en baggrund fra Forsvaret og solid erfaring fra erhvervslivet gennem chefstillinger i bl.a. Thinggaard, Dansk Supermarked og Mærsk. Som koncerndirektør i en hotelgruppe, direktør fra Øer Maritime Feriecenter og som ansvarlig kursusleder for B.S. Christiansen har Brian fået god indsigt i, hvordan rammerne – både de luksuriøse og de barske – omkring deltagerne i et teambuilding forløb gør en stor forskel for den oplevelse og læring, de tager med hjem.

 

”Gennem min karriere har jeg fået en bred indsigt i erhvervslivets glæder og udfordringer. Mit fokus har været på forretningsudvikling, optimering og effektivisering. Jeg elsker at udvikle nye koncepter, gå nye veje og afprøve nye metoder. Som en udpræget optimist tror jeg på det bedste i mine omgivelser og medmennesker” fortæller Brian.

 

Brians engagement og gå-på-mod er en stor del af CoastZone's succes som førende indenfor teamudvikling i Danmark.  

”CoastZone gør en kæmpe forskel indenfor medarbejderudvikling. Gennem vores arrangementer og udviklingsforløb skaber vi en værdi, som medarbejderne kan gå direkte ud og bruge i hverdagen. Når medarbejderne begynder at fokusere på det, de hver især er bedst til og lærer at værdsætte hinandens forskelligheder som en styrke, kan vi løfte et team markant og opnå utrolige resultater sammen med virksomhederne. Når man som team har oplevet ’High Performance Team magien’ er det træning, der skal til for at fortsætte det høje niveau. CoastZone står klar med en lang række værktøjer til at rådgive, udvikle og træne danske og udenlandske virksomheder i de daglige udfordringer, som opstår omkring et dynamisk team.” fortæller Brian.