Coastzone Performance Center

rammen for jeres næste firmaevent

Unikke firmaevents

I CoastZone Performance Center findes alt, der skal til for at skabe det unikke firmaarrangement. Rammerne og de mange muligheder vi har her, giver os mulighed for at skræddersy præcis det firmaevent I ønsker. Vi afholder over 500 arrangementer årligt, så hvis I endnu ikke er helt sikre på hvad I kan og vil, så kan vi helt sikkert også hjælpe med gode råd, ideer og inspiration. 

Mange af vores kunder i CoastZone Performance Center kombinerer deres teamdag med teambuilding aktivitet, fest og evt. overnatning. Andre bruger stedets beliggenhed, størrelse og diversitet til produktfremvisninger, interne møder, teamdage, personalesamlinger og meget mere.  

 

Få en rundvisning og se mulighederne i filmen nedenfor: 

Rundvisning i CoastZone Performance Center

Velkommen til vores hjemmebane

Her ligger fokus på oplevelser for den enkelte såvel som teamet. Glæd jer til fælles succesoplevelser i smukke omgivelser. Alle er med, når jeres relationer får lov til at blomstre. Vi ser styrken i forskelligheder og lover succes for alle i teamet.

Udendørs aktivitet sætter fællesskabet i fokus på en helt særlig og energisk måde, der skaber glæde og sammenhold. Med 14 års erfaring indenfor teambuilding, teamudvikling og koordinering, glæder vi os til at vise jer værdien af fælles succesoplevelser og inspirerende firmaevents.

 

Velkommen til vores hjemmebane: CoastZone Performance Center! -Vi garanterer at jeres næste firmaarrangement bliver lige præcis som I ønsker det og kommer gerne med forslag og ideer tilpasset jeres team, virksomhed og dagsorden. 

 

Kontakt os og få et tilbud eller aftal en rundvisning: 70 77 00 77 /info@coastzone.dk 

 

Simon Rønlev

CEO | Partner


simon@coastzone.dk
28 24 55 26