Mødelokaler

Involvering og motivation i de rette omgivelser

Skab effektive møder med CoastZone

Møder er en fast og vigtig del af langt de fleste virksomheders hverdag. Det er her, man sammen med ens kollegaer aftaler, hvordan en eller flere arbejdsopgaver kan blive løst og får vendt hverdagens små og store udfordringer indbyrdes. Mangler du et godt mødelokale eller et samlingssted i trekantsområdet, kan vi hjælpe dig hos CoastZone. I CoastZone Performance Center har vi mødelokaler, der er perfekte til en lang række formål, og kun fantasien sætter grænser for, hvad vores lokaler og udendørsarealer kan bruges til. Læs med her og opdag, hvordan vi gør det udbytterigt og let for jer som virksomhed at holde effektive og motiverende møder.

 

Unikke faciliteter skaber god mødekultur

Det kan være en udfordring at skabe effektive møder. Når man afholder møder, er det vigtigt, at alle forstår at samarbejde med hinanden og give konstruktiv feedback. I denne proces bliver rammerne også vigtige for at kunne holde et effektivt møde. Hos CoastZone har vi mere end 12 års erfaring inden for teambuilding, og vi ved, hvor vigtigt det er, at man har et godt samarbejde kollegaer imellem. Derfor tilbyder vi også at hjælpe jer med booking af mødelokaler, som kan danne den rigtige ramme for et godt og effektivt møde. Kombiner mødet med aktive teambuilding-oplevelser, enten som en aktiv pause der skaber ny energi, som afrunding på mødedagen inden en evt. fælles middag, eller, vores anbefaling; aktive øvelser, der skaber en rød tråd til jeres mødeagenda og mødeformål med praktisk læring og øvelser skræddersyet hertil. Her kan du desuden se vores guide til effektive møder.

 

Her på siden finder du en oversigt over vores udbud af mødelokaler i CoastZone Performance Center. Vi har mødelokaler til enhver lejlighed. Vores mødelokaler er skabt med det formål at danne optimale rammer for udviklende teambuilding, udbytterige møder og unikke firmaevents. Med vores centrale beliggenhed og unikke faciliteter skaber vi en god mødekultur for dit firma. Hvis I har brug for gode råd til sparring eller praktisk læring undervejs, tilbyder vi også dette. Du kan blandt andet booke et møde på vores unikke mødelokale og tagterrasse ’Overblik’, hvor vi har plads til 35 personer. Tagterrassen giver direkte adgang til caféen og indeholder både smartboard og alsidig bordopstilling, og kan indrettes efter jeres ønsker og behov. Har I brug for et lokale med plads til mange mennesker, kunne vores værksted være oplagt for jer. Her er der plads til 300 personer, og er oplagt til teambuilding kurser, workshops og fester. Der er også mulighed for at booke foredrag eller skræddersyede firmaarrangementer med tilhørende fest.

 

Kom forbi og se omgivelserne eller kontakt os for yderligere information

 

 

Unikke mødelokaler der skaber engagement

 

Med CoastZone er der god mulighed for at skabe unikke rammer for firmamøderne og heraf skabe stærkere relationer og styrke samarbejdet medarbejderne imellem. At holde møder i vores fantastiske teambuilding-center skaber overblik og overskud og gør dine møder mere effektive og involverende.    

 

Hvis du har spørgsmål til vores udbud af mødelokaler her på siden, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan også skrive dine kontaktoplysninger ind under feltet ’Bliv kontaktet’. Så vil vi kontakte dig og høre nærmere om dine ønsker og behov for et mødelokale og/eller arrangement. Hos CoastZone er vi resultatorienterede, og derfor har vi fokus på, at du og dine kollegaer altid skal have de optimale rammer til rådighed for at kunne indfri formålet med jeres møde. Bestil dit næste mødelokale allerede i dag og mærk, hvordan unikke rammer skaber effektive møder og en god mødekultur. Mange firmaer bruger også CoastZone Performance Center som ekstern mødecenter, fx i forbindelse med fremvisning af nye produkter, interne uddannelsesdage eller konceptlanceringer. Smukt og centralt placeret i Jylland, vil du næppe fortryde, at du har valgt CoastZone Performance Center som base for dine fremtidige møder.

 

Har I brug for sparring og input til at skabe deltagerinvolvering og praktisk læring undervejs i jeres møder, hjælper vi også gerne med dette. I får adgang til mødefaciliteter i Danmarks største teambuilding-center, og vi vil gerne garantere, at vi kan arrangere lige netop det forløb og tilbyde de muligheder og faciliteter, som I efterspørger. Planlæg et udendørs møde på vores terrasse, lav produktfremvisning eller messe i et af vores lokaler eller kombiner jeres næste møde med teambuilding i værkstedet. 

Overblik

Plads til 35 personer.
Lækker tagterrasse
Smartboard
Alt AV og teknisk udstyr
Alsidig bordopstilling mulig
Direkte adgang til cafeområde

CoastZone teambuilding koordinering

Udendørs terrasser

Plads til op til 50 personer.
Skab ny energi og frisk luft.
God til gruppearbejde

CoastZone teambuilding koordinering

Værkstedet

Plads til 300 personer.
God til indendørs teambuilding, produktlanceringer eller foredrag
Mulighed for skræddersyede firmaarrangementer med tilhørende fest.