CoastZone

Mennesker - Succes - Udvikling

Mennesker - Succes - Udvikling

CoastZone blev grundlagt i 2004 med det formål, at flytte grænserne for hvad teambuilding var og er. CoastZone er baseret på en sund og seriøs tilgang til mennesker med en god blanding af mental og fysisk udfordring.

Vi tror på, at mennesker med succes skaber udvikling. 

 

Danmarks bedste teambuildingleverandør

Når vi arrangerer teambuilding forløb, uanset om det er 2 timers energisk konkurrence eller et to dages effektiv udviklingsforløb, så er jeres hvorfor bestemmende for vores rådgivning om hvad og hvordan. Netop derfor er vi kåret som årets bedste teambuildingleverandør i både 2016, 2017 og 2018. 

Skræddersyede oplæg, forløb og rådgivning betyder, at vi meget gerne vil høre om jeres udgangspunkt, ønsker og tanker om dagen, samt hvad I vil tage med hjem. Ud fra dette skræddersyr vi et program som passer lige præcis jer. 

  • Måske har I brug for en aktiv pause med en værdifuld parallel til jeres mødeagenda?
  • Måske oplever I udfordringer i jeres samarbejde?
  • Måske leder I efter teambuilding, hvor I lærer hinanden at kende og danner nye relationer? 
  • Måske står I overfor den årlige sommerfest?
  • Måske er tiden inde til at tage bevidste skridt på jeres vej imod et High Performance Team?

 

Teambuilding der kan mærkes og måles

I CoastZone brænder vi for at udvikle jer individuelt og sammen som team. Når I afprøver jeres relationer i trygge rammer vil I opdage et nyt individuelt og fælles potentiale. Som teambuilding leverandør styrer vi jer trygt gennem forløbets forskellige faser –både hvad angår koordinering, udførelse og opfølgning og sikrer brugbare resultater der kan måles i hverdagen

Store dele af vores rådgivning og forløb tager udgangspunkt i High Performance Team tanken, hvor vi arbejder med den forståelse, respekt og motivation, der kræves af alle i en gruppe for at blive et High Performance Team. 

Gennem mange års erfaring har vi skabt et værdifuldt netværk af samarbejdspartnere og hoteller verden over, så vi i dag kan servicere virksomheder med alt fra tre til tusinde medarbejdere i ind- og udland. Vi har fokus på forskellighederne i teamet og ved, at forskelligheder gør stærk

Her kan du læse mere om teambuilding 

Her kan du læse mere om teamudvikling 

 

Mød os her

Som Danmarks største teambuildingleverandør er vi repræsenteret med kontorer 3 steder i landet, foruden afdeling i Kina: 

Aarhus: Klamsagervej 16, 8230 Åbyhøj

Tørring: Egholmvej 2, 7160 Tørring (CoastZone Performance Center)

Rungsted: Rungsted Strandvej 107, 2960 Rungsted Kyst

CoastZone China Co., Ltd:3/F, No. 139 Ruijin Road (No. 1), 200020 Shanghai, China

 

Få løbende inspiration, tilbud og nyeste viden i vores nyhedsbrev

 

 

Download brochure her: 

Kontakt os og hør hvad vi kan tilbyde

Ring på telefon +45 70 77 00 77, eller bliv kontaktet