11-05-2015

Slædepatruljen Sirius -Glimt og historier fra en isoleret verden

Hvad får en dengang kun 20 årig ung mand til at søge nye grænser i -52 graders frost?
Hvordan håndterer man de fysiske og psykiske udfordringer under så ekstreme forhold?

Partner i CoastZone, Tobias Bartholdy er forhenværende næstkommanderende i Slædepatruljen Sirius. Hans erfaringer og oplevelser fra tiden på Grønland bruger han nu i hans arbejde med teambuilding og teamudvikling. Den personlige oplevelse har han samlet i et foredrag, som er en både inspirerende og imponerende fortælling.

Sirius foredraget kan bruges både som et inspirerende og motiverende oplæg til jeres afdelingsmøde eller konference, eller som et indspark til jeres firma arrangement. Det er også muligt at kombinere Sirius foredraget som en del af et teambuilding forløb med os.

Tobias giver i foredraget et unikt indblik i Slædepatruljen Sirius’s hverdag med egne filmoptagelser og billeder; fra det stille liv og de uendelige vidder til lyden af hundenes hylen og livsnødvendige beslutninger.

Et Sirius foredrag varer som udgangspunkt 1,5 time afhængig af mængden af spørgsmål, samt om der ønskes pause undervejs. Foredraget kan naturligvis tilpasses i længde og målrettes efter ønsker, udbytte og målgruppe.

 

Om Tobias Bartholdy

 

Tobias Bartholdy, det hidtil yngste medlem af Slædepatruljen Sirius fortæller om sine næsten 3 år i Nordgrønland. Som næstkommanderende for patruljen satte en håndskade imidlertid en stopper for det næste store Grønlandseventyr, men åbnede i stedet døren til en helt ny verden som partner i CoastZone. Tobias er uddannet inden for ledelse, formidling, klatring, orientering og sejlads. Han kender vigtigheden af et stærkt samarbejde i ekstreme situationer, hvor samarbejdet kan være forskellen på succes og fiasko, underskud eller overskud.

Tilmeld nyhedsbrev

Få sidste nyt fra vores verden, gode tilbud og VIP invitationer