Tv. Eric Jürgensen Geraci, th. Karsten Ettrup.

Tv. Eric Jürgensen Geraci, th. Karsten Ettrup.

Mulighedernes land(e)

Vi fortsætter, hvor vi slap på kontoret på Rungstedgaard. Her mødte vi vores to Team Training Managers Janus og Tobias, og nu skal vi hilse på nyeste mand på kontoret, Karsten Ettrup. Herefter flyver vi en tur til Shanghai til vores kinesiske Sales Manager, Eric Jürgensen Geraci. Der er ganske vist langt fra Rungsteds kystlinje til Shanghais tårnhøje bygninger, men begge mænd fremhæver den flade organisation og det positive ansvar, som de bliver tildelt i CoastZone.

 

Ansvar og frihed hånd i hånd

Karsten blev ansat som Team Training Manager pr. 1. april efter en ”udskydelse” på 1,5 måned, fordi den nybagte far naturligvis skulle nå at gå på barsel med sin lille datter. Efter 8 år som freelance instruktør i CoastZone, er den nye mand dog slet ikke så ny og bevæger sig hjemmevant i CoastZones portefølje af teambuildingaktiviteter. Karsten italesætter virksomhedens struktur, hvor der er et tæt samarbejde mellem medarbejderne og stor mulighed for at præge sit eget arbejde:

- Der er en meget flad struktur, hvor jeg oplever inspiration og sparring fra alle i virksomheden. Som Team Training Manager har jeg en meget bred ramme, hvor jeg i høj grad selv kan påvirke, hvordan jeg løser mine opgaver. Jeg har både ansvar for og frihed til at løse opgaverne med udgangspunkt i mine egne kompetencer.

Og Karsten har mange forskellige kompetencer at trække på, når han skal sikre, at CoastZone leverer arrangementer, der matcher kundens behov og samtidig lever op til vores egne værdier og ambitioner. Han er uddannet i Idræt og sundhed fra Syddansk Universitet og har et helt livs erfaring med adventure sport som udøver og underviser (herunder 1.000 faldskærmsspring på kontoen), foruden 10 år som freelance teambuildinginstruktør (heraf de 8 i CoastZone). Den personlige motivation for at arbejde i CoastZone står knivskarpt:

- I CoastZone får jeg lov til at arbejde med mennesker. Det er fantastisk at gå fra et arrangement med følelsen af, at jeg har bidraget til, at deltagerne i morgen er bedre og gladere, fortæller Karsten.

 

Morgendagens medarbejdere

Eric var ikke sen til at springe til, da han fik chancen for at være med til at etablere CoastZones kontor i Shanghai. Matchet lå lige til højrebenet, da Eric, som er kinesisk gift og taler sproget, kunne forene sine danske rødder med kendskabet til den kinesiske kultur, som han selv beskriver:

- I CoastZone fik jeg muligheden for at bruge mine forretningsevner, uddannelse og lokalkendskab til at starte et dansk kontor i Shanghai. Jeg kan godt lide at arbejde med mennesker, og tror på, at vores service er vejen frem. På et arbejdsmarked som hidtil har været præget af standardiserede praksisser og topstyret ledelse, træner vi med fokus på ”soft skills” morgendagens medarbejdere og åbner dermed døren til et uudnyttet potentiale.

I sin funktion af Sales Manager trækker Eric på sin Master of International Business og erhvervserfaring fra både Danmark og Kina, når der skal kunder i bogen. Muligheden for at blive en del af et ambitiøst team af dedikerede medarbejdere tiltalte Eric fra starten:

- Mine kollegaer i CoastZone China Ltd. er fantastisk søde, og vi har en flad organisation, som jeg godt kan lide. Her er store muligheder for både at udvikle virksomheden og for selv at udvikle sig selv, siger Eric.

Inspiration til teambuilding? Kontakt:

Karsten Ettrup

Team Training Manager


karsten@coastzone.dk
22 58 39 94

Tilmeld nyhedsbrev

Få sidste nyt fra vores verden, gode tilbud og VIP invitationer