En stærk start efter sommeren

Skab engagement til jeres kickoff

Har I sat datoen for jeres første fællesmøde efter sommerferien, men endnu ikke lagt jer fast på dagens program?

Læs med nedenfor, når vi deler vores erfaringer og guider jer til en stærk start andet halvår! Skab engagement og nå ud med de rette budskaber. Budskaber i form af mål, strategier, metoder, lanceringer, forandringer eller andet, som skal skydes godt i gang.  

 

Hvad er et kickoff? 

Et kickoff bruges til at skyde noget nyt igang eller som motivator for at fortsætte det gode arbejde. Det kan være kickoff af et nyt år, kickoff og introduktion til et nyt IT system, lancering af et nyt produkt eller kickoff efter en ferieperiode, et kvartal eller et nyt team. 

Download vores pdf med gode råd til jeres kickoff

 

Hvordan afholdes det gode kickoff?

Til et kickoff benytter vi vores mangeårige erfaring og udvikling af forskellige værktøjer til at skabe praktisk læring, som huskes. Læring og erfaringer, som skyder motivationen i vejret og sikrer at alle budskaber kommunikeres klart og at I opnår forståelse og commitment fra alle medarbejdere.

Du kan se og læse mere om et udvalg af værktøjerne her til højre. Ønsker du sparring på jeres program og et bud på, hvordan I involverer alle medarbejdere og skaber forståelse for budskaberne, hjælper vi jer meget gerne. 

 

Kontakt os, så hjælper vi jer med at skabe det bedste kickoff!

 

Erfaringer fra et kickoff

Du kan også se cases og læse hvordan en af vores kunder afviklede deres afdelingsmøde med præsentation og kickoff af et nyt IT system. Eller finde yderligere inspiration til kickoff aktivitet der skaber engagement og involvering blandt alle medarbejdere

 

Skab engagement til jeres kickoff

Kontakt os på: 70 77 00 77 I info@coastzone.dk