Netværk, udfordringer og smuk Grønlandsk natur

Hvilken bedre måde at starte foråret og april måned, end med en frisk 160 km langrendstur? Partner og HR chef i CoastZone, Henrik Møller, er netop hjemvendt fra det ekstreme langrendsløb Arctic Circle Race i det smukke, kolde og fantastiske Grønland.


Løbet startede 65 km fra den arktiske cirkel med en distance på 160 km. Under løbet føres deltagerne igennem Grønlands fantastiske smukke, men også meget barske natur. Du kan læse mere om løbet og se placeringer her.

 

Træning og mental disponering

Træningen op til løbet har været af stor betydning for Henrik og resten af teamet. Løbet afgøres via individuel form, disponering og strategi, men ikke desto mindre har den intense træning frem til løbet været præget af teamspirit, opbakning og fællestræninger. Med på holdet er blandt andre Hans Kongelige Højhed Kronprins Frederik. Som mange andre adventure races, kræver gennemførelse både fysisk og mentalt styrke. Elementer, som også har været en del af træningen og som Henrik Møller drager nytte af i sit daglige arbejde i CoastZone.

Godt kæmpet og velkommen i mål til alle deltagerne. Mon ikke der venter varm suppe og high-fives i massevis de kommende dage.

Læs mere om Kronprinsens forberedelse og deltagelse i løbet her

 

Om forberedelserne og deltagelsen fortæller partner i CoastZone og engageret sportsentusiast, Henrik Møller:

“Gode oplevelser er guld værd. Træningen op til Arctic Circle Race har stået på mange friske morgener på rullesski. Jeg nyder alle dage i naturen. Som jeg siger til alle i CoastZone: Husk løbe-, gå- eller sport tøj uanset hvor du skal hen. Frisk luft giver ny energi, som skaber positive tanker og et proaktivt mindset.”

 

Læs mere om vores mange fælles oplevelser i sportens verden og hvad CoastZone Racing står overfor af nye udfordringer i 2016 her.

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få sidste nyt fra vores verden, gode tilbud og VIP invitationer